Truvada – een pil te gebruiken die beschermt tegen HIV

Mann mit Kondom
Het condoom is het veiligste bescherming tegen HIV, maar Truvada is een handig Alternatief voor mensen die niet würdenDas zichzelf te beschermen, anders, het medicijn Truvada kan beschermen tegen HIV. Maar toch, volgens de Studie, het moest genomen worden voortdurend. Een nieuwe studie van Frankrijk toont aan dat vier pillen kan worden uitgebreid: Twee in de voorkant van het Geslacht en de twee daarna.

Truvada voor en na de Seks, de HIV-infectie vermindert het risico van

Truvada beschermt tegen HIV. Alleen, als je twee pillen voor en twee na de Seks. De franse onderzoekers in een studie met 414 homoseksuele mannen gevonden. Er is een beperking, maar: Volledig, Truvada niet beschermen. Toen de mannen voor en na de Seks de pil, verlaagd om het risico van HIV door 86 procent van het resultaat van de onlangs verschenen studie. De studie geeft de eerste aanwijzing dat deze therapie voor homomannen met riskant seksueel gedrag is zeer effectief, aldus Jonathan Mermin, de Directeur van de Afdeling voor HIV en Aids van de AMERIKAANSE Centers for Disease Control and Prevention.

De onderzoekers waren vooral geïnteresseerd in het beschermende effect voor mannen met veel wisselende partners seks: vakken gehad te hebben, loopt in de laatste 90 dagen met ten minste 10 verschillende partners. De deelnemers werden toegewezen aan de studie in de random in twee groepen. De een kreeg Truvada, en de andere een Placebo. In de groep die kreeg meteen de product, er waren 2 HIV-infecties, in de andere was het 14. Toen duidelijk werd hoe sterk de korte-termijn beheer van Truvada beschermt dat klaar is, de wetenschappers het Experiment.

Het is echt geweldig, zegt de studie, Dr. Christian Hoffmann van de infectie, medisch Centrum Hamburg-harburg, omdat hier voor de eerste Keer, de pre-exposure profylaxe onderzocht gedurende een korte periode van tijd. Voor pre-exposure profylaxe, een korte-PrEP, HIV-negatieve personen voor preventieve medicatie om zichzelf te beschermen tegen HIV-infectie. Om de kosten veel van de problemen en risico’ s zoals bijwerkingen of resistentie open blijven, zegt Hoffmann. Bovendien, voegt hij er aan toe, die maakt gebruik van een condoom beschermt niet tegen andere seksueel overdraagbare aandoeningen zoals Syfilis of Hepatitis.

Truvada is gebruikt in de Verenigde Staten al een heleboel

Truvada is meestal een belangrijk onderdeel van de HIV-therapie en wordt ook gebruikt in Duitsland. In de verenigde staten, de AMERIKAANSE Food and Drug Administration raadt het als eerste pil voor HIV-preventie. De meeste zorgverzekeringen betalen voor het product. Alleen de Studie was dat de slachtoffers die nodig zijn om het dagelijks om zich te beschermen effectief. Dit feit heeft de franse studie is nu uit van de vraag.

Truvada is niet zoals vrijwel elke medicatie – vrij van bijwerkingen: verhoogde het de lactaat gehalte in het bloed, wat kan leiden tot lactaatacidose. Een shock-achtige toestand met nierfalen. Ook het legt een druk op de lever is zeer sterk. Hoe langer het duurt, hoe sterker de bijwerkingen. Net over de nieuwe studie is zo spannend. Een ander Probleem van Truvada is dat gebruikers moeten regelmatig worden getest op HIV, omdat je moet ontwikkelen ongemerkt met HIV, je kon het bevorderen van de drug resistentie tegen het HIV-Virus.

In Duitsland Truvada is niet goedgekeurd nog voor preventie. Een arts kan voorschrijven, maar op eigen recept. De Patiënt moet de kosten dragen voor het zelf, die zijn gelegen in Duitsland op dit Moment, op 800 euro per maand. Of dit in de toekomst zal veranderen, is nog onduidelijk.

Hamburg-harburg, 26. Februari

Geef een reactie