Trombose: let op de borden!

Vaak komen ze in de nacht – een dof, stekend pijn in de kuit. Een waarschuwing serieus te nemen: Het kan een trombose, de blokkade van een bloedvat.

Complicaties

Het gaat om pijn in de kuit als gevolg van de ziekte, snelle Actie is nodig om te voorkomen dat complicaties zoals een longembolie, een beroerte of een hartaanval krijgt u van de arts meestal een bloedverdunnende medicijn.

Vaak zijn er slechts kleine veranderingen in het been, die zouden kunnen wijzen op trombose. De volgende symptomen die je serieus moet nemen:

Gevoel van zwaarte

Aan het begin van de ziekte het gevoel van de symptomen als een onschuldig spierpijn. Het been is het moeilijk en vooringenomen. Bewaar het niet, of lopen rond in een paar stappen, om het ongemak.

Kalf pijn

Plotseling, saai of trek veroorzaakt pijn in de kuit. Op druk, of wanneer de klachten. Slaan hoog op de been, kan verminderen de symptomen. De pijn na, maar niet helemaal. In dit geval moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

De blauwe kleur van het been

Merk op dat een been verkleurd? De ene zijde is extreem bleke, roodachtig purper of zelfs blauw, vooral na langdurig Staan of Zitten. Ze noodzakelijk te onderzoeken.

Opwarming van de huid

Een been is warmer dan de andere, geeft aan dat in aanvulling op een trombose. U kunt eenvoudig testen door het plaatsen van de palmen op beide benen tegelijkertijd. Wacht ongeveer twee minuten, om te detecteren dat de temperatuur verschil.

Gezwollen Benen

Het been of op zijn minst een deel daarvan wordt dik. Bovendien, het lichaam verhoogt de temperatuur tot 38 graden Celsius. U kunt de regel een andere, meer goedaardige oorzaak, moet u onmiddellijk naar de dokter gaan.

Geef een reactie