Trigger letsel depressie?

Ein Fußballer hat sich verletzt
Als een atleet geblesseerd is, dan moet hij niet alleen aan zijn lichamelijke welzijn van een studie van het voetbal organisatie FIFPro te zorgen dat in het geval van professionele voetballers verwondingen vaak trigger psychische problemen. Zelfs Amateur-sporters kunnen leren van iets belangrijks.

De Pay for performance druk in de professionele sport in het Algemeen al een reden tot zorg, met 38 procent van 607 respondenten professionals te melden symptomen, zoals depressie en nervositeit, 23 procent van de slaapproblemen en 9 procent, van alcohol misbruik. Momenteel ook na hun carrière respondenten voormalige professionals, zijn de Cijfers vergelijkbaar zijn, met uitzondering van alcohol misbruik: Wanneer een wijk is getroffen.

Heeft verzameld, worden de Cijfers van de Chief Medical officer van FIFPro Vincent Gouttebarge, assistent-Professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voormalig professioneel voetballer. Het is met name een gevolg van zijn studie: het Zijn voetballers geblesseerd is, dan verhoogt hun risico op het ontwikkelen van psychische problemen. Al drie blessures tijdens de actieve tijd kan het viervoudige van het risico van Depressie.

Deskundigen zijn het erover eens: In een afgezwakte Vorm dit geldt ook voor de recreatieve sporter. Een dergelijke overtreding betekent voor u – in tegenstelling tot de professionals geen financiële dreiging, hebben ze veranderde het dagelijks leven aanzienlijk en leert ook op een recreatieve sport leiden tot psychische problemen. Met deze 5 tips die je kunt gebruiken om te helpen bij het voorkomen van lichamelijk letsel aan zijn ziel schade neemt.

Ontmoeting met vrienden en collega ‘ s

Als we zitten met een blessure thuis, dan zijn we vaak plotseling vele uren van de dag alleen. Het kan eenvoudig op op de geest: Vele studies tonen aan dat eenzaamheid is een veel voorkomende oorzaak van een depressie. Ze afspreken met collega ‘ s en kijken hoe het loopt op het werk, om niet te verliezen volledig het contact. Als u het gevolg zijn van de schade, niet zeer mobiel, dan nodig je vrienden uit

In contact blijven

Als je in een Team of in een groep Sport, dan houd je het contact. Doorgeven van de Opleiding en check out, een spel of een Wedstrijd. Want zelfs als het is niet merkbaar in het dagelijks leven zo duidelijk is: Voor velen zijn de sociale structuur van een training of een groep is net zo belangrijk als de Sport zelf.

Op zoek naar Hobby ‘ s.

Je ziet de crisis als een kans: niet op de plank nog in het boek, wat je wilde lezen voor zo lang? Had je je niet altijd geweest de foto ‘ s van afgelopen zomer gelijmd te worden? En als het met de muziek instrument, wat je ook zelden? Nu is het tijd om te gaan.

Bent u op zoek naar succes ervaringen

De recreatieve sport biedt veel ruimte voor succes: Het persoonlijk record op de vlucht ronde, we zullen breken, die het winnende doelpunt maakt, wat we te schieten, zelfs als het alleen in de kring van de Competitie – of is het dansen combinatie hebben we geleerd. Dergelijke ervaringen zijn belangrijk voor ons geestelijk welzijn. Wanneer wij zijn kwaad, wij moeten proberen om ons ergens anders. Het spel met vrienden, het Oplossen van puzzels of computer games.

Tijd om over te stappen op een andere manier

Beweging is belangrijk voor ons geestelijk welzijn. Vooral als het iemand, die een inbreuk veel van de Sport, de sterke afgifte van Endorfine in het lichaam gewend raakt aan het activeert een intensieve training. Deels is dit het gevolg is van de hierboven beschreven maatregelen te compenseren – maar niet helemaal. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk weer actief worden. Zelfs op krukken, u kunt gaan voor een wandeling en vooral voor de watersport is, om te wennen aan het weer zachtjes te bewegen. Bespreek met uw arts wat de Sport is een vroeg en plannen met hem voor een snelle re-entry.

Hamburg-harburg, 07. Oktober

Geef een reactie