Trigeminal neuralgie: Veel behandelingen zijn mogelijk

Voor de trigeminal neuralgie behandeling van een verscheidenheid van behandelingen, variƫrend van medicijnen en chirurgie aan straling. Aan het begin van de behandeling met een geneesmiddel, dat de pijn aanvallen vertraagt of voorkomt.

In het geval van de klassieke trigeminal neuralgie geneesmiddelen voor de behandeling gebruikt, die behoren tot de groep van de zogenaamde anti-epileptica, of anti-epileptica. Zij handelen krampstillend en pijnstillend, en zijn gebruikt, alleen of in combinatie toegediend. De gebruikte actieve stoffen carbamazepine, Oxcarbazepine, en Gabapentine. Bijzonder effectief gebruikt en dus vaak in de trigeminal neuralgie de werkzame stof carbamazepine, die, echter, brengt een verscheidenheid van bijwerkingen. Als een Algemene regel, De dosering van elke drug toegediend wordt verhoogd totdat de desbetreffende pijn-vrij.

Drug dosering voor de trigeminal neuralgie

Medikamente gegen Trigeminus-Neuralgie

Voor de behandeling van trigeminus neuralgie (aangezichtspijn), krampstillend en pijnstillende medicijnen voorgeschreven

Ernstige bijwerkingen optreden, kan de dosering moet worden verlaagd in de loop van de trigeminale zenuw-neuralgie-behandeling, of een andere drug wordt gebruikt. In het Algemeen, het lichaam in de loop van de behandeling wordt gebruikt om de medicatie en de bijwerkingen. In het geval een langere tijd Pijnstillers ook de pijn, echter, pijnstillend effect. Als gevolg hiervan vaak de dosis moet worden verhoogd. Pijn-vrij fasen, de arts kan echter, de dosering dienovereenkomstig verminderd. Echter, de geneesmiddelen moeten worden genomen voortdurend in het oog te re-pijn binden aanvallen duurzaam.

De operatie voor trigeminusneuralgie

Naast medicijnen, andere behandeling opties die komen met een trigeminus neuralgie (aangezichtspijn), voor welke behandeling wordt beschouwd als de medicijnen niet of de bijwerkingen worden uitgesproken. Onder hen zijn de zogenaamde percutane chirurgische procedures. In dit geval, de trigeminale zenuw beschadigd is vernietigd zenuw door middel van een fijne naald die wordt ingebracht via de huid, door warmte, druk of chemische stoffen. De slagingspercentages zijn ongeveer 90 procent. Echter, het kan voorkomen op een latere datum bijwerkingen van, bijvoorbeeld, valse gevoelens, gebrek aan gevoel in het gezicht of ontsteking van de Hersenen membranen.

Micro-Vasculaire Decompressie

Als verdere Optie, de zogenaamde micro-vasculaire decompressie van de trigeminale zenuw is van de vraag voor de trigeminal neuralgie-behandeling. Hier gebruikt de chirurg een speciaal gevormde stuk Plastic tussen de zenuw en de druk wordt veroorzaakt door het einde van het vaartuig, pijn-inducerende bloed. Ongeveer 80 procent van de patiƫnten zijn na de ingreep pijn-vrij. In het verdere verloop kan laten zien bijwerkingen, zoals, bijvoorbeeld, zal dit leiden tot een verminderde gevoeligheid in het gezicht. In het kader van een radio-chirurgische behandeling van het beschadigde deel van de Trigeminusnervs is vernietigd door bestraling. Vier van de vijf Getroffen met de lange termijn voordelen van de behandeling en pijn in het resultaat. Ook hier kunnen er bijwerkingen, zoals pijn en valse gevoelens.

Geef een reactie