TomTom Vonk Cardio+Muziek: De hartslagmeter voor het uitvoeren van

Joggen
Een hartslagmeter helpt intensiteit of het tempo voor het Uitvoeren van de controle nde TomTom Vonk Cardio+Muziek is de ideale training metgezel: Het horloge registreert al mijn diensten rechtstreeks aan de Run. Kan ik de nieuwe doelen regelmatig en houden van hoe dicht ik ben voor hen. En het Beste deel: Een ingebouwde hartslagmeter helpt mij om de intensiteit van de training of het tempo van het lopen.

Calorie-en stappenteller

De TomTom Vonk Cardio+Muziek is uitgerust met een step en calorie counter. Door het navigeren in de richting sleutel naar links, de display voor de teller noemen. De stappenteller is op een normaal looptempo heel zorgvuldig. Aantal verbrande calorieën en de afgelegde afstand, de Tracker berekent, op basis van de stappen en mijn opgeslagen gegevens (gewicht, lengte, leeftijd, geslacht). Mijn resultaat is: 5.291 stappen in plaats van de aanbevolen 10.000 per dag. Dus veel te weinig – en, hoewel ik neem elke Keer de trap in plaats van de Lift, een wandeling in de pauze en ga naar mijn collega, in plaats van het aanroepen van haar. Het is anders, toen ik steek een sport-eenheid op de Stepper: Dan 2000 stappen. Maar toch, ik kan niet op de aanbevolen door experts 10000. Het is geen gebruik: Vanaf nu zal ik nemen extra stappen in uw dagelijkse leven. De Smartphone App kan me helpen met dit. Met de TomTom MySportsApp dag, in feite, en wekelijkse doelen voor het aantal verbrande calorieën en bedekt stappen. De Smartphone App verzamelt alle gegevens en presenteert deze in de Vorm van diagrammen duidelijk. Zodat ik kan zien op welke punten moet ik verbeteren van mijn prestaties in ieder geval.

Uitgevoerd met real-time informatie

De TomTom Vonk Cardio+Muziek heeft een hartslagmeter meet de Training hartslag. Zo ver ik heb Joggen met een borstgordel. Ik kan niet meer zonder, ik heb nu echt tot slot, ik gebruik elke mogelijkheid voor extra Ballast te ontdoen. Met de hartslagmeter ik blijf in de weergave, of ik te snel of te langzaam.

Fitness-Uhr speichert Daten

De Fitness horloge registreert alle relevante informatie tijdens het Uitvoeren van: snelheid, afstand, snelheid, stijging, calorieën

En daar gaan we. De Start van een activiteit is eenvoudig: om te navigeren op de control knop naar rechts en selecteert u de bijbehorende activiteit. Te kiezen uit lopen, Fietsen, Zwemmen, loopband, Studio, Binnen-en Freestyle. De laatste is geschikt voor activiteiten die niet zijn opgenomen in een van de beschikbare sport-kaart. Je hebt niet de kans om hun eigen sport. Hebt u gekozen voor een activiteit, dit zal je naar het weer gelijk. De klok is nu proberen te vinden van het GPS-Signaal. Dit kan een paar minuten duren. Tijdens de training, het horloge registreert alle belangrijke gegevens: hartslag, tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Daarnaast zijn de te overwinnen hoogteverschillen zal worden gegeven. Na de Training, ik ga naar de linker, de gegevens op te slaan. Dus stop ik de TomTom Vonk Cadio+Muziek en records, is er geen verdere actie wordt ondernomen en de opgeslagen gegevens worden vervormd.

De hartslagmeter is een betrouwbare metgezel training

Met de hartslagmeter ik heb een betrouwbare training metgezel. Na mijn run Fitness horloge trilt en waarschuwingen mij met een droevige Smiley: Niet genoeg herstel. De ik laat me niet twee Keer zeggen en sprong op mijn bed. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, de PM prees mijn Uitstekende recovery’, met een lachende Smiley.

Daarna laat ik mij van alle informatie in een Overzicht. Vijf kilometer in 32 minuten – niet slecht voor het begin, maar zeker upgraden. De race-modus is geschikt. Hij toont mij prestaties in het verleden, tegen die ik later kan concurreren.

Conclusie

Voor mij, als Fitnessfan, is getraind op een regelmatige basis, maar niet noodzakelijk continu, is de TomTom Vonk Cardio+Muziek is een grote motiverende tool. De opleiding beschikt over zijn absoluut voldoende – ik kan kiezen tussen verschillende soorten sport. Dat kan ik vol vertrouwen mijn Mp3-Speler thuis, want het horloge heeft een 3 GB aan opslagruimte voor muziek, de hoofdtelefoon kan worden afgespeeld via Bluetooth gemakkelijk, is een absolute plus punt voor mij. Het enige nadeel is dat Het overzetten van muziek werkt alleen met de TomTom Software en dat ook alleen in de Vorm van lijsten spelen. Onder de indruk, het horloge heeft mij met haar zeer nauwkeurige meting van de hartslag. Ook de Stappenteller werkt erg goed. De Multi-sport horloge heeft betrekking op een zeer breed scala aan functies, die van de Amateur sporter in zowel Outdoor als Indoor sporten.

Geef een reactie