TomTom Touch van de dag van de activiteiten op een apparaat

TomTom Touch
De TomTom-Touch herkent uw werk, actieve tijd, aantal verbrande calorieën, hartslag en slaap duur rond de UhrDer TomTom Contact met de lichaamsanalyse functie van andere fitness verschijning drijver oud. Echter, de andere Functies kan mij overtuigen.

De fitness-tracker is slank, licht en met een plastic armband bevestigd. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan de omtrek van mijn pols aan te passen en is comfortabel om te dragen. De armband is gemakkelijk te sluiten met de bevestiging, echter, is niet optimaal, omdat de tape gemakkelijk oplost. Het Ontwerp van de TomTom Touch is gemakkelijk te onderhouden, en kan worden gezien op het eerste gezicht dat het een Fitness-Tracker. De mini-computer op de pols is het gewoon. Het Scherm is op te sporen, hoewel erg smal, goede helderheid, makkelijk te lezen. Op het scherm van de klok wordt weergegeven zodra ik raak de knop aan de Tracker heeft ook een praktisch Voordeel. TomTom heeft vier verschillende gekleurde armbanden in twee maten in het assortiment, de uitstraling alle chique en snel en eenvoudig te veranderen.

Austauschbare Armbänder

Vervangbare armbanden: TomTom biedt een verscheidenheid van armbanden om het horloge aan te passen aan de Outfit, of de huidige stemming

De bediening van het TomTom-Touch

Allereerst, ik ben een beetje overweldigd door hoe start ik de fitness-tracker. Ik heb gepresenteerd om het gemakkelijker voor mij. Met te Proberen (Lees de handleiding) kom ik op de plaats van bestemming. En je hebt begrepen de voorwaarde dat slechts een keer, is het gebruik van de verschillende functies. Controle van de fitness-tracker, een touch screen, door het gebruik van de ruitenwisser hand kan worden omhoog en omlaag. Het wordt geactiveerd door een sensor knop onder het Beeldscherm dat reageert op aanraking en druk.

Herzfrequenzmesser

Een ingebouwde hartslagmeter op de shows rond de klok van mijn hartslag

Kenmerken van de TomTom Touch

In de sport, mode, sport types zoals Joggen, Fietsen of Trainingen in de fitness-Studio opgenomen. De activiteiten kunnen worden gestart en gestopt handmatig. Met 24/7 activiteiten Volgen stappen, actieve tijd, verbrande calorieën worden gemeten, de afgelegde afstand, en slaapduur. Vooral de automatische slaapstand tekening ik was positief verrast, omdat ik voelde me zo vrij accuraat te zijn.

De ingebouwde hartslagmeter 24 uur per dag, de hartslag aan de pols. Dus ik weet hoe actief ik was tijdens de dag en zo veel als ik ben naar mijn grenzen. Met de juiste MySports mobiele App zal worden meegedeeld aan mij ook, hoe hoog mijn hartslag in rust is.

TomTom Touch Display

De TomTom Touch kunnen de weergaven op het display van een Smartphone op de pols

Daarnaast is de TomTom Touch heeft een functie: het kan weergeven door Trillingen of kleine pictogrammen, wanneer oproepen of sms-berichten zijn ontvangen (E-Mail, WhatsApp, SMS, afspraken) op de Smartphone.

Auf der MySport-Website kann ich alle Daten protokollieren

Op de MySport Website, ik kan het vastleggen van alle gegevens

De TomTom Touch, is waterafstotend. De levensduur van de batterij is ongeveer vijf dagen – ruim voldoende voor mij. Hij kan worden opgeladen via een Micro-USB-poort, en dat vind ik zeer praktisch. Voor € 149, de fitness-tracker is in de handel, of online op www.tomtom.com/fitness beschikbaar.

Conclusie

Ik went heel snel aan mijn nieuwe sportieve metgezel en gebruik het bijna rond de klok van mijn persoonlijke partner in de Fitness, want het is nauwelijks merkbaar en is comfortabel om te dragen. Met een druk op de knop of veeg het toont me de categorieën die relevant zijn voor mij. TomTom Touch motiveert mij om 10.000 stappen per dag te halen, elke nacht minstens zeven uur slaap, en niet op een (heerlijke) diner, als het kan mijn calorieverbruik. Voor mijn Jogging liever ronden, maar ik heb een Fitness horloge met een GPS. Helaas, de Tracker is beschermd door injectie van water, en moet daarom mijn douches, en tijdens het Zwemmen opgeslagen!

Geef een reactie