TomTom Touch – body fat analyse met een druk op de knop

TomTom Touch
TomTom onthult haar eerste fitness-polsband met lichaamsanalyse functie, heeft de wereld echt nodig een andere Fitness-Tracker? TomTom weet dat deze vraag slechts één antwoord – en op dit moment presenteert de eerste fitness-polsband met lichaamsanalyse functie. Wat is de TomTom Touch kan echt doen? De praktijk Vita heeft genomen van de Test.

Grote, het nederlandse bedrijf TomTom is geworden met de verkoop van navigatie-apparaten. Ondertussen is het ook op de Fitness-markt is geen onbekende meer. De fabrikant kunnen doen met meer Fitness-horloges. De nieuwigheden zijn onder de naam TomTom Spark 3, TomTom Avonturier en TomTom Runner 3. Nu TomTom nog steeds op en brengt niet alleen zijn eerste fitness armband op de markt, maar integreert een geheel nieuwe functie is er tot dusver geen ander model: het lichaam analyse. De fitness-tracker geeft alleen het lichaam vet en spieren percentage. Naast een ingebouwde pulse sensor, de Tracker is ook uitgerust met traditionele Kenmerken, zoals stap – en calorieënteller en een slaap-analyse. Een GPS-ontvanger kan worden opgeslagen op de atletiekbaan, is niet beschikbaar voor de TomTom Touch. Ook training plannen ontbreken. Ik gebruik voor mijn opleiding toch de TomTom Vonk+Cardio, niet te druk om mij het meer.

Voorzien Van Body-Analyse

De Functie body composition meet het percentage van vet, water en spiermassa percentage bij de aanraking van een knop – en dit is een unieke functie van de TomTom Touch. Voor mij een reden om het testen van de functie per direct! In het einde, ik kan zien hoe mijn lichaam veranderde de samenstelling in de tijd en realiseer me ook hoe fit ik werkelijk ben. Dat is praktisch! Zo ver, de samenstelling van het lichaam was alleen opgeladen met weegschaal of dure technologie. Ik kom nu voor het eerst een inzicht in de vraag of wat ik doe heeft een effect of ik trek dat uit, en mijn lichaam vet te verminderen of spiermassa opbouwen. Ik ben gemotiveerd, dus hoog. De meting wordt uitgevoerd met behulp van een elektrische puls, die straalt door middel van het bovenlichaam. Daarom is het nodig om de wijsvinger op de Sensor en laat het voor een paar seconden om te rusten. Vervolgens wordt het lichaam analyse begint. Dat was bij mij is het niet altijd gemakkelijk. De eerste Man verscheen op het scherm in plaats van een vinkje, een kruis. Het was pas na had ik bevochtigde mijn vinger en mijn pols onder de elektrode met een beetje water, vertelde mij de eenheid met een vinkje dat de resultaten beschikbaar zijn.

Auf dem Smartphone werden Muskel- und Fettmasse in Prozent angegeben

Op de Smartphone spier-en vetmassa in percentage

Voor het resultaat van de meting van het lichaamsvet van de TomTom Touch moet worden aangesloten op de Smartphone. Een kleine moeite die temperde mijn enthousiasme een beetje. Voor TomTom, maar de MySports-App, die gratis aangeboden in de Stores van Apple en Google. Deze kan worden aangesloten op de installatie via Bluetooth met het horloge. Gebruiker opgeslagen data van het horloge worden gesynchroniseerd. De Smartphone is aangesloten met het juiste apparaat, de Overdracht van de gegevens.

TomTom Touch und Smartphone

TomTom biedt een gratis MySports App is beschikbaar op alle van de gegevens van de tracker kan worden gedetecteerd

Conclusie

TomTom punten kunt scoren met het lichaam analyse als een zelfstandige functie in ieder geval, ik ben echter sceptisch of de Tracker meet de lichaamssamenstelling, of volgens een algoritme. TomTom zelf geeft aan dat een afwijking van vijf procent, moet het mogelijk zijn. Zelfs als de waarden kunnen afwijken van de Tracker maakt, maar in ieder geval een Trend, als mijn activiteit kan de spier massa te krimpen of groeien. Voor mij een reden voor mij om het meten van de spiermassa is het kopen van er is geen specifieke schaal.

Geef een reactie