TomTom Park: Activiteit-Tracker en muziek GPS-horloge in Een

Die TomTom Spark Cardio+Music im Test
De TomTom Vonk Cardio+Muziek in de TestDer satnav fabrikant TomTom heeft een nieuwe Fitness-horloge op de markt, die wil overtuigen met uw unieke eigenschappen: naast een ingebouwde hartslag meter heeft ook een Mp3-Speler functie. U kunt het werk van deze combinatie? Wat is de smart Fitness horloge maakt echt? De praktijk Vita heeft genomen van de Test.

Joggen, Ja, u kan, maar in de donkere tijd van het jaar, het komt mij voor, toegegeven, een beetje hard. Laten we eens kijken als de TomTom Vonk Cardio + Muziek eigenlijk weet te motiveren me weer meer beweging op het werk. Met de klok, de nederlandse fabrikant tomtom presenteert een model voor ambitieuze sport beginners. U hoeft niet ons te begeleiden, alleen in de sport – zoals Joggen, Fietsen en Zwemmen – maar het dient ook als een Activiteit Tracker in het dagelijks leven. De GPS-ontvanger van de klok opgenomen in de modus Multisport, de afgelegde afstand, het actief minuten, afstand, aantal verbrande calorieën, en slaap duur van de gebruiker. De Activitäts–Tracker functie zal ook worden gebruikt om de dagelijkse en wekelijkse doelen en uw voortgang op het horloge.

Ich teste das Topmodell des Herstellers

Ik test het Top model van de fabrikant

Installatie

Het instellen van het horloge kostte wel wat tijd. In eerste instantie, de applicatie TomTom mysports verbinding moet worden geïnstalleerd op de computer. De Software is beschikbaar om gratis te Downloaden op de webpagina van de Homepage. Om de gegevens beter, is het raadzaam om het gebruik van de Smartphone als de Helderheid op het Scherm is zeer beperkt. Voor de TomTom MySports-App, die gratis aangeboden in de Stores van Apple en Google. Deze kan worden aangesloten op de installatie via Bluetooth met het horloge. Gebruiker opgeslagen data van het horloge automatisch worden geïmporteerd. Persoonlijke doelen en de voortgang kan worden gevolgd via de App (of de MySports platform).

Austauschbare Armbänder

Vervangbare armbanden: TomTom biedt verschillende armbanden om het horloge aan te passen aan de Outfit, of de huidige stemming

Design en comfort

Het Ontwerp van het horloge is simpel gehouden en te herkennen op het eerste gezicht dat het een Fitness horloge. De mini-computer op de pols lijkt eenvoudig. De behuizing is in weerwil van de Sensoren en het Display flatscreen. De monochrome Scherm is de helderheid, makkelijk te lezen. Op het scherm, de tijd lijkt te worden van een permanente, zou de klok ook in het dagelijks Gebruik in de praktijk. Het overtuigt met een aangenaam draag comfort en heeft een flexibele kunststof armband. TomTom heeft verschillende gekleurde armbanden in twee maten in het assortiment, die snel en gemakkelijk kunnen worden gewijzigd. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende modellen, die verschillen in prijs en functie van elkaar. De TomTom Vonk Cardio + muziek is het topmodel van de fabrikant. Het bedrijf biedt ook een TomTom Cardio heeft een ingebouwde hartslagmeter en een TomTom Muziek, de Speler fungeert als een mobiele Mp3.

Model varianten van de TomTom Vonk

  • Vonk GPS
  • Vonk Cardio-GPS
  • Vonk Muziek GPS
  • Vonk Cardio + Muziek GPS
  • Sparc Muziek GPS + Bluetoth Headset
  • Sparc Cardio + Muziek + GPS + Bluetooth Headset

     

Werking

De operatie wordt uitgevoerd via een schakelaar voor het pad aan de onderkant van de behuizing. Alle acties worden aangestuurd via de vier richtingstoetsen. Met de toggle-pad om door het menu te navigeren van het horloge, instellingen en begint de Training. Het menu begeleiding op het Display opent. Echter, het moet worden opgelost, voordat het gebruik van het horloge met het ontwerp van de menu ‘ s, zodat het functioneren in het dagelijks leven is gemakkelijker.

Prijs en beschikbaarheid

De TomTom Vonk Cardio + Muziek is sinds oktober op een door de fabrikant Homepage voor een prijs van 249 euro.

Geef een reactie