Tomatensap verdronken opvliegers en angst

Tomatensaft
Twee keer per dag 200 ml tomatensap symptomen van de menopauze verminderen met bijna de helft, toont een recente Japanse studie, Japanse onderzoekers hebben gevonden dat een effectieve medicijnen tegen opvliegers en andere symptomen van de menopauze: tomatensap. Hoeveel moet je drinken, vind je hier.

Twee keer per dag 200 ml tomatensap – het recept voor de symptomen van de menopauze, het getest, de onderzoekers van de Tokyo Medical University in hun studie.

Om dit te doen, je was 95 vrouwen in de leeftijd van 40 tot 60 jaar met de symptomen van de menopauze gedurende acht weken twee keer per dag 200 ml tomatensap. Aan het begin en einde van de studie, hun symptomen geclassificeerd door middel van een bepaalde meetmethode voor de symptomen van de menopauze. Daarnaast worden ook andere waarden, zoals rust energiebehoefte (energieverbruik in rust) en vet in het bloed werden opgenomen.

Minder opvliegers door tomatensap

Het resultaat: Na het einde van de acht weken, had de helft van de symptomen zoals opvliegers, angst en stemmingswisselingen bijna. Bovendien is het branden van de vrouwen in een staat van rust meer calorieën en vetgehalte in het bloed verlaagd.

Eerdere studies hadden aangetoond dat bepaalde plantaardige stoffen in tomaten, bijvoorbeeld, de zogenaamde Gamma-amino boterzuur, fungeren in het lichaam vergelijkbaar is met Oestrogeen en een tekort van dit hormoon is één van de belangrijkste oorzaken van de symptomen van de menopauze.

Verdere studies vermeld in het verleden tomaten verminderen van het risico van een beroerte en borstkanker en prostaatkanker preventie.

Hamburg-harburg, 9. Juni

Geef een reactie