Thrombectomy: een Revolutie in de slag therapie

Eine neue Thrombektomiemethode erhöht die Chancen, nach einem Schlaganfall wieder vollständig zu genesen
Een nieuwe thrombectomy methode verhoogt de kans op een beroerte gehad en is weer volledig aan het ontstaan van een nieuwe methode van Thrombectomy verdubbeld in de behandeling van een beroerte is de remedie aanvallen mogelijkheden in studies, meer dan en kan aanzienlijk meer invloed op het zelfstandig wonen. De praktijk Vita heeft de feiten.

Bij een beroerte, de race begint met de tijd

Ongeveer 270.000 mensen in Duitsland lijden beroerte per jaar, na hart-en vaatziekten en kanker de derde meest frequente oorzaak van de dood is hij oorzaak. Bij een beroerte, de hersenen niet voldoende bloed voorzien – meestal doordat een bloedstolsel een bloedvat geblokkeerd. Dan is een race begint met de tijd: kan het bloedstolsel in de eerste uren na het incident op te lossen en het herstel van de bloedstroom, sterft het getroffen gebied van de Hersenen en het komt tot invaliditeit of overlijden.

Nieuwe Methode Thrombectomy

Eerder, als gevolg van een bloedstolsel veroorzaakte beroerte met medicatie behandeld te ontbinden, het stolsel. Onderzoekers van de Australische Royal Melbourne Hospital getest in de huidige studie, een nieuwe behandelmethode die kan een revolutie beroerte therapie. Op het moment van Thrombectomy met een Stent, een buisje wordt doorgegeven via een slagader van de lies tot in de hersenen en het bloedstolsel wordt getrokken.

Thrombektomie mit einem Stent

In het geval van een Thrombectomy, een zogenaamde Stent over de balk wordt geduwd in de hersenen, dan is het bloedstolsel te trekken

Voor hun studie en zij behandelde patiënten met een acute beroerte, in aanvulling op de standaard medicatie therapie met deze Vorm van Thrombectomy. Een controle-groep alleen de Standaard therapie ontvangen.

Het resultaat van de wetenschappers overweldigend: 89 procent van de Thrombectomy groep zou kunnen worden gemaakt van de bloedstroom in de hersenen, in de controle groep, waren er maar 34 procent, zodat de kans van herstel werden verdubbeld door de nieuwe Vorm van Thrombectomy. Na de therapie, 71 procent van de nieuwe methode, de behandelde patiënten waren in staat om zelfstandig, in de standaard therapie groep, in vergelijking met slechts 40 procent. Dr. Bruce Campbell van de Royal Melbourne Hospital: Dit is een zeer indrukwekkend resultaat, gezien het feit dat deze patiënten hadden de ergste Vorm van beroerte.

Op hetzelfde moment, hebben canadese wetenschappers testten de nieuwe methode in een studie – ook zij behaalde onverwacht goede resultaten.

Geef een reactie