Thee tegen hoest – effectief en bijzonder zacht

Thymian-Tee hilft bei Schleimhusten
Tijm thee helpt, vooral goed voor slijm hoest. In een 50:50 mengsel met kruipende tijm, kruid (Apo.) het ontvouwt zich het effect optimalSie zij wisten niet, noch slaappillen noch hoest blokker – maar veel geheime elixers. Vandaag de dag, de genezing van de recepten, de genoemde nonnen en monniken eeuwen geleden worden gecontroleerd door de onderzoekers – met een verbluffend resultaat: de Kennis van het klooster van de geneeskunde was groot en thee tegen hoest helpt ook bij kinderen in het bijzonder.

Hoest

De heemstwortel is één van de belangrijkste planten van de oude geneeskunde. Een van uw belangrijkste geïrriteerde luchtwegen, die hun actieve ingrediënten in een beschermende film gezet. In het geval van hoest deze thee helpt tegen hoest, met 25 g van heemst, weegbree, koning kaarsen bloemen, en kaasjeskruid (van de apotheek). Een EL met 150 ml van escalerende koude water, na 30 minuten, spanning, warmte (2-3 kopjes per dag).

Slijm hoest

Als de beste hoest remover van de tuin van het klooster van de tijm. Bijzonder goede essentiële Oliën die werken in combinatie met kruipende tijm, kruid (apotheek). Een 50:50 mengsel van de twee resulteert in een iets bittere thee tegen de hoest, en verlicht het ongemak snel. Dagelijkse dosering: vier kopjes (elk met 1 THEELEPEL. van kruid tot kokend water en kook gedurende 15 minuten).

Hoest bij kinderen

Voor kleine patiënten Lakritztee is aanbevolen – deze thee tegen hoest is het remmen van de ontsteking en de slijm-het oplossen van zoethout gewonnen. U blancheer om het 1/2 theelepel gemalen wortel (apotheek) met 2 kopjes water, laat staan voor 10 minuten, de stam en zoeten met honing (1/2 Kopje per dag).

Geef een reactie