Tetris tegen voedsel het hunkeren naar

Tetris
Zoete trek, of het verlangen naar een sigaret? Drie minuten helpt Tetris spelen, een recente Studie blijkt dat er een drie-minuten Tetris spel vermindert de behoefte aan voedsel, medicijnen en sigaretten – een recent onderzoek door de Britse en Australische onderzoekers toont.

Voor uw Experiment, begeleid door wetenschappers van de universiteit van Plymouth en Queensland 31 studenten (18-27 jaar) voor zeven dagen. In deze periode werd de proefpersonen gevraagd zeven keer per dag via een sms-bericht te melden op het Verzoek, dat zij zich voelde op het moment. Ze werden ook aangemoedigd om verslag uit van de Lust die je voelde in de loop van een dag. 15 van de proefpersonen de taak om te spelen om de drie minuten van Tetris, voor belastingen, een rapport ontvangen.

Tetris vermindert het hunkeren naar

Bij 30 procent van de interviews, de onderwerpen gerapporteerd van de Verlangens – meestal voor food of non-alcoholische drankjes. Andere objecten van het verlangen waren spelen consumptiegoederen, zoals koffie, sigaretten, bier en wijn, maar ook activiteiten, zoals Sleep -, video-games, vrienden te ontmoeten en Seks. Het resultaat: Door de korte Tetris spel, de Vraag is gedaald, met een gemiddelde van 14 procent.

De auteur van de studie van Professor Jackie Andrade van Plymouth University: Wij geloven dat de Tetris-effect treedt op omdat de Wens resultaat, men beeldt zich in, om te consumeren, een bepaalde stof of activiteit. Een visueel interessante spel hoe te spelen Tetris, de mentale processen, dit idee is niet nodig – het is hard, er is iets levendig aanwezig en op hetzelfde moment spelen Tetris.

Op gemiddelde, de onderwerpen gespeeld in de studie periode, 40 keer Tetris, echter, het effect was. Dus Tetris kan helpen bij het afvallen of stoppen met Roken – maar het spel kan nog meer: in het tijdschrift Psychological Science publiceerde een Britse studie was in staat om aan te tonen dat Tetris kan ook helpen in de verwerking van trauma – zelfs post-traumatische stress-stoornissen kan worden verminderd of geheel worden vermeden.

Hier kan je Tetris spelen online gratis.

Hamburg-harburg, 14. Augustus

Geef een reactie