Teratoom: als gevolg Van de twin

Eine Frau hat Kopfschmerzen
In het geval van een AMERIKAANSE patiënt weg Artsen een teratoom: Een hersentumor met haar, botten, en ZähnenAls ONS-Artsen, de 26-jaar-oude bak oven Karanam een hersentumor wilde om het te verwijderen, maakten ze een verbazingwekkende ontdekking: De Tumor was van botten, haren en tanden. De praktijk Vita-verklaart het fenomeen van een teratoom.

Via key-hole OPERATIE, de Artsen wilden verwijderen in Los Angeles het vermoeden van een hersentumor bij de jonge patiënt. Maar tijdens de operatie zagen ze afwijkingen: De Structuur in de hersenen van de bak oven Karanam was het begin van de botten, haar en tanden – het was een zogenaamde teratoom.

Wat is een teratoom?

Een teratoom, ook bekend als de miracle kraal komt uit de zogenaamde kiem-cellen waaruit een Embryo zich ontwikkelt – het is ook vaak als het Embryo bot en kraakbeen, de huid, het spierweefsel, haar en tanden. Als de reden voor de opkomst van de medische professionals raden het volgende proces: Tijdens de ontwikkeling van het embryo, verloren kiemcellen zich te vestigen in de verkeerde Plaatsen in het lichaam en vormen een Tumor. Het teratoom is dan ook aangeboren, dat wil zeggen sinds de geboorte. Soms tonen ze in Neugeboreren in aanzienlijke grootte, in de meeste gevallen, de eerste symptomen, echter alleen optreden in de volwassenheid. Meestal is het teratoom treedt op in de eierstokken of testikels, maar het kan zich ook voordoen in andere gebieden van het lichaam.

Een teratoom is niet een aparte

Het vermoeden is dat het een teratoom een tweeling van de patiënt, heeft de Tumor die in de volksmond de naam twin-ulcus. De veronderstelling is echter onjuist: In het geval van het teratoom, het is niet een onder ontwikkelde mensen – want het is niet gemaakt van het sperma en de eicel, maar als een toevallige afzetting van de embryo cellen.

Therapie van een Teratoms

Van cruciaal belang voor de behandeling van een Teratoms is, of het om een goedaardige of een kwaadaardige Tumor. Terwijl het voldoende is voor goedaardige Teratomas, te verwijderen van de Tumor operatief, en een maligne teratoom daarnaast chemotherapie is gebruikt – de kansen op genezing zijn erg goed.

Hamburg-harburg, 27

Geef een reactie