Tendinitis: Wat voor soort therapie helpt?

In het geval van een tenosynovitis is afhankelijk van de behandeling van de oorzaak. Maar er zijn ook maatregelen die kunnen helpen.

Een deel van het, voor het ontzien van de aangetaste gewricht. Afhankelijk van de ernst van de ontsteking en het ongemak dat verbonden is met de arts adviseert, ondersteunt een rustige houding door middel van bandages, polsbandjes, of zelfs een gipsen spalk. In het geval van mechanische oorzaken, de behoefte van de patiënt om te voorkomen dat de bewegingen die leidden tot de Overbelasting. Het probleem is de acute Fase is het niet, als een regel, de pijn automatisch leiden tot het Getroffen worden voorzichtig. De meeste van de symptomen kan worden verbeterd heel snel, echter, de verbinding is niet uitgerust genoeg, en er is een groot gevaar dat de tendinitis verergert ondanks therapie. Dit geldt met name voor ziekten, die worden veroorzaakt door processen in het beroep. Het verlangen naar volledig gereed is voor gebruik, is een veel voorkomende reden voor een terugval. Zelfs relatief kleine Veranderingen in de reeksen van de beweging kan soms nuttig zijn (bijvoorbeeld een pad in de voorkant van het toetsenbord van de computer).

Bandage unterstuetzt Handgelenk bei Sehnenscheidenentzuendung

In het geval van tendinitis, een Bandage ondersteunt de Handelenk

Anti-inflammatoire zalf of medicijnen kunnen helpen

In een peesontsteking therapie bestaat uit andere elementen. De plaatselijke Afkoeling van de getroffen gebieden en geeft verlichting en maakt de zwelling te laten verdwijnen sneller. Anti-inflammatoire zalf of medicijnen zijn misschien wel nuttig. Lokale cortisone is het mogelijk om injectievorm. In het geval van ernstige pijn, de arts beslist, onder omstandigheden, het injecteren van een verdoving voor het blokkeren van de zenuw die de oorzaak is van het ongemak. In het geval van een bacteriële infectie kan antibiotica worden gebruikt. Als de tendinitis is een gevolg van een reumatische ziekte, de therapie voor de behandeling van reuma.

Een operatie is zelden nodig

In het Algemeen worden de maatregelen variëren in een pees ontsteking van een echtscheiding als een therapie meestal. Een operatie is zelden nodig, maar wel mogelijk. Hier is de chirurg neemt de belasting van de peesschede, hij deelt zijn, of gedeeltelijk verwijderd. Een speciale functie van pezen, bindweefsel ontsteking therapie als infecties de oorzaak zijn, en leidde tot Ettering. Deze kudde moet verwijderen de arts zo spoedig mogelijk op de operatie.

Geef een reactie