Tendinitis: de symptomen zijn onder andere pijn, Warmte en zwelling van het gewricht

Een tenosynovitis wordt weergegeven aan het begin, voornamelijk te wijten aan de lichte symptomen. Zou dit punt in de tijd, een volledig ontwikkelde klinische beeld is meestal om te verhuizen, als het een mechanische oorzaak.

De tendinitis begint meestal met een Gelijkspel in het getroffen gebied van de pijn. In het verdere verloop van de pijn versterken. Eerste van alles, u hoeft alleen bewegingen merkbaar, ten slotte, trekt, en benadrukt het is zelfs in een toestand van rust. Gedeeltelijke gevoelloosheid. Door nu de bijzondere peesschede is ook erg gevoelig voor druk.

Mobiliteit ernstig beperkt

In het geval van een tenosynovitis kan ook bijkomende klachten, zoals roodheid of warmte in het gebied van de peesschede. Soms zelfs een zwelling gevoel. Deels een krakend of Slijpen is gehoord als het gewricht wordt bewogen. De mobiliteit kan pijnlijk zijn. De pees is een ontsteking van de echtscheiding niet wordt behandeld, bijkomende klachten vaak, nodulair verdikking of verharding van de beschermende shell, de achterste deel van de glijdende beweging van de Pezen. De schuld van de littekens van de verwondingen van de vagina, evenals verklevingen van de Pezen. Deze symptomen wijzen op een chronisch verloop.

Als reuma is de oorzaak van de peesontsteking, het kan leiden tot zichtbare vervormingen van de gewrichten. In het geval van een tenosynovitis verwachten van andere symptomen als de ziekte niet wordt behandeld voldoende. Onder andere dingen, de verdikte pees kan kiezen om druk uit te oefenen op de zenuwen, waardoor het aankomt op pijn.

Geef een reactie