Tand pijn – de diagnose van de tandarts

Wachten voor een kiespijn niet lang, maar je kan een diagnose stellen door de tandarts. Het eerder de oorzaken onthuld worden, hoe beter de tandheelkundige problemen kunnen worden behandeld. Voor de diagnostische bepaling, is het belangrijk dat u vertel dat de tandarts de symptomen zo nauwkeurig mogelijk.

Mit regelmäßigen Kontrollen beim Zahnarzt beugen Sie Zahnschmerzen vor

Met regelmatige controles bij de tandarts, kunt u voorkomen dat de tand pijn

Punt hem mogelijk de bestaande ziekten zoals suiker ziekte (Diabetes mellitus), brandend maagzuur of gordelroos (Herpes zoster),. De meeste van deze begeleidende ziekten tijdens het eerste bezoek aan de tandarts gevraagd.

Dan, de tandarts controleerde haar Tanden tandheelkundige pijn naar de oorzaken. Hiertoe onderzocht hij tanden, tandvlees en slijmvliezen van de mond met een spiegeltje. Hier, hij herkent, of de tanden zijn verkleurd of gedeeltelijk gratis. Met een sonde, de tandarts controleert de conditie van het tandglazuur, en onderzoekt de mogelijke depressies in het glazuur. Om te testen of de tand pijn is afkomstig van het tandvlees of parodontium, onderzoekt hij met een dunne metalen sonde de diepte van de parodontale pockets. Dergelijke parodontale pockets vorm als tandvlees zich terugtrekt – wordt gewoonlijk door de bacteriën die de oorzaak zijn van Tandsteen en ontstekingen. Het tandvlees bloedt tijdens het onderzoek, is de pijn voor de diagnose van de tand ook onthullend.

Röntgen hilft dem Zahnarzt bei der Diagnose von Zahnschmerzen

X-ray helpt de tandarts bij de diagnose van tandheelkundige pijn

Voor de diagnose van tand pijn, een röntgenfoto van het gebit of voor afzonderlijke tanden kan leerzaam zijn. Hierbij, de tandarts, onder andere, tandglazuur gebreken, de mate van cariës en een ontsteking aan de Binnenkant van de tand, evenals de wijzigingen die in het kaakbot. Scheefstand van het gebit of een slecht passende kronen pijn zijn andere mogelijke oorzaken van tandheelkundige. Voor de diagnose zal de tandarts controleren van de beet. Indien nodig, maakt hij de indrukken van de tanden te maken van een model te maken.

De tanden pijn veroorzaken door bacteriën op de tanden (Plaque, Tandsteen), kleuring van de tandarts en zichtbaar te maken. Dit helpt om u te identificeren, zoals uw tanden poetsen techniek kan optimaliseren. Afhankelijk van de oorzaak van de tand pijn, de tandarts maakt ook gebruik van het verdere diagnostische technieken. In het geval van een abces, bijvoorbeeld, hij kan toestaan dat de bacteriën dichter bij het bepalen van een geschikt antibioticum te selecteren. Ernstige Gebreken van de tand stof, vraagt om Stress, maag, eetgewoonten, en ook na een mogelijke eetstoornis.

Geef een reactie