Suiker herkennen en bewusteloosheid te voorkomen

Blutzuckermessung um Ohnmacht vorzubeugen
Regelmatig meten van de bloedsuiker gehalte kan verminderen het risico van suiker en één van hen is zich bewust van het voorkomen van een gebrek van de suiker van het bloed te snel of sterk, is de regel systeem goed, en het gaat om een lage bloedsuikerspiegel. Bijzonder kwetsbaar zijn diabetici die Insuline injecteren. Dan moet u onmiddellijk handelen om te voorkomen dat bewusteloosheid. Waarom dit zo belangrijk is, lees je hier.

Typisch waarschuwingssignalen voor een Hypo

Verminderde concentratie, verwarring, vermoeidheid, agressieve of ongebruikelijk gedrag – de hersenen is meer dan alle andere organen nodig suiker, en voor het eerst reageert op het gebrek. Lichamelijke reacties komen vaak wat later. Ze variëren van tintelingen in de armen en benen, Trillen en te zweten hartkloppingen. In het ergste geval kan leiden tot een lage bloedsuikerspiegel, zelfs in bewusteloosheid. Daarom, snelle Actie is nodig. Ook zij stellen hun gezinnen over de waarschuwingssignalen. Soms moet je deze eerder dan de Betrokken zelf.

Druif suiker en sap voor de hulp

De beste instant helper voor drie tot vier tabletten van druif suiker, een glas jus d ‘ orange of suiker oplossingen van de apotheek. Uw koolhydraten gaan snel in het bloed. Maar, omdat ze worden verbruikt net zo snel, ook op lange termijn nodig koolhydraten, die vast zit bijvoorbeeld in bananen en volkoren brood. Sommige diabetici, zijn echter zo in de war dat ze zichzelf niet helpen kunnen. Voor dit geval moeten de onderdanen van de arts zal u tonen hoe u een glucagon injectie spuit. In geval van bewusteloosheid altijd, de urgentie-arts genoemd mag worden.

De juiste dosis van de Insuline kan het risico

Om te voorkomen dat hypoglykemie, moet worden aangepast aan de dosis insuline bij de maaltijden en fysieke activiteit. De Sport verbrandt veel koolhydraten, minder Insuline nodig. Als u wilt spelen van sporten, raadpleeg dan uw arts. Wees voorzichtig moet je ook in alcohol vooral in de avond. De lever is bezig met het verwijderen van alcohol, kan je niet giet er genoeg suiker in het bloed.

Zo meet u uw bloedsuikerspiegel goed

Hoe vaak de suiker van het bloed moet worden gecontroleerd, hangt af van het type diabetes en de behandeling. In het geval van Insuline therapie, verschillende metingen van de dag zijn, is het meestal noodzakelijk. U moet uw arts te vragen. Neem je voor elke meting een nieuwe Lancet. Saai naalden pijn meer en verhogen het risico van infectie. Houd de bloeddruppel aan op de teststrip, deze wordt geabsorbeerd. Dus het resultaat is niet vervormd, moet u uw handen wassen voordat u metingen met zeep.

Geef een reactie