Sudden infant death syndrome – geen verhoogd risico van Vaccinatie

Ein Baby schläft
Als beschermende maatregel tegen sudden infant death syndrome, ouders moeten verbannen dingen uit het bed, waar de Baby kan stikken, bijvoorbeeld, knuffels en zachte kussens en het plafond van elke ouder een nachtmerrie: sudden infant death syndrome. Velen zijn bang dat vaccinaties verhogen het risico voor dat, echter, is ongegrond, een nieuwe studie toont.

Vaccinaties niet het verhogen van het risico van plotselinge dood van baby – dit is het gevolg van een recente studie door onderzoekers van de Berlijnse School of Public Health.

Van een plotselinge dood van baby ’s (SID’ s voor Sudden Infant Death syndrome) praten medische professionals wanneer een baby of klein kind sterft zonder aanwijsbare oorzaak (vaak in de slaap). Het gebeurt meestal in het eerste jaar van het leven – in dezelfde periode waarin vele vaccinaties worden uitgevoerd, tegen bijvoorbeeld kinkhoest, Polio en difterie. Zo was het in het verleden, dat beide gebeurtenissen hebben voorgedaan tijdelijk dicht bij elkaar – sommige experts vermoeden een verband tussen vaccinatie en wiegendood.

Ein Baby wird geimpft

Vaccinaties belangrijke bescherming bieden voor kinderen – hun risico van de sudden infant death syndrome, om een halt toe te roepen, niet verhogen, onthult een studie

Bij hoge vaccinatiegraad Tarief van WIEGENDOOD afgenomen

De in Berlijn gevestigde onderzoekers, de Tarieven van de drievoudige vaccinatie tegen Tetanus, difterie en kinkhoest in de Verenigde Staten tussen 1968 en 2001 met het Optreden van WIEGENDOOD in dezelfde periode van tijd. De reden voor het kiezen voor deze periode een daling van de kinkhoest vaccinatie tarieven in de Verenigde Staten in de jaren 1970 als gevolg van de verdenking op neurologische complicaties.

De gedachte van de wetenschapper: als er een verband tussen vaccinaties en het sudden infant death syndrome, zou hebben gehad om terug te gaan naar de Nummers van de SID ‘ s, zoals de Dekking brak in. Het tegendeel was echter het geval: Tussen 1968 en 1971, van de SID ‘ s gevallen steeg met 27 procent, van 1971 tot 1974, 47 procent tussen 1974 en 1979 tot drie procent. De onderzoekers vonden een omgekeerd evenredig verband bestaat tussen de vaccinatie van de bevolking en sterfte – dat is, hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe lager het aantal gevallen van WIEGENDOOD. Alleen met de hernieuwde stijging van de vaccinatiegraad, het aantal gevallen van WIEGENDOOD gedaald.

Echter, of er sprake is van een causale relatie tussen deze twee ontwikkelingen is niet duidelijk, want in de tussentijd, preventieve maatregelen tegen SID ‘ s zijn verbeterd. Het onderzoek weerlegt de veronderstelling dat vaccinaties kunnen leiden tot het Sudden infant death syndrome.

Hier leert u hoe u kunt uw kind vanaf sudden infant death syndrome beschermen.

Hamburg-harburg, 30. Maart

Geef een reactie