Stroompulsen tegen de crunch in je slaap

Een elektrode in de tempel om te ontspannen door een zwakke elektrische impulsen aan de kaak spieren.

Wordt wakker in de ochtend en soms voelen alsof ze in de slaapkamer van een Bus geramd? Pijnlijke, gespannen spieren en gewrichten, hoofd en duizeligheid veroorzaken symptomen zijn gebrul – deze symptomen aan te geven dat u het slijpen in de nacht tanden. Want het is niet een aanrijding met een Bus, maar van je kaak spieren deden dit voor u.

Patiënten die lijden aan de zogenaamde bruxisme, vechten niet alleen met vroegtijdige tand slijtage. In aanvulling op de ochtend van vermoeidheid en ook chronische kunt instellen pijn, Tinnitus, en psychische problemen. Bijvoorbeeld, een italiaanse studie heeft onlangs aangetoond dat bruxisme patiënten steeds vaker last van stemmingswisselingen. Ook de kwaliteit van de slaap wordt beïnvloed door de nacht-tijd pine activiteit. Dat resulteert in symptomen zoals overdag vermoeidheid en concentratie problemen zijn vaak het gevolg.

Stress is de belangrijkste oorzaak

Sinds Stress wordt gezien als de meest voorkomende oorzaak voor de crunch, Artsen raden meest ontspannende therapieën, zoals autogene Training of progressieve spierontspanning, laat het lichaam in de slaap tot rust komen. Acute, de tandarts wrijft meestal naast een mond guard, die ‘ s nachts gedragen worden om de tanden te beschermen. Helaas, de ontspanning niet effectieve technieken onmiddellijk, in sommige gevallen, het duurt jaren om patiënten hebben geleerd om de symptomen onder controle van Stress door middel van ontspanning technieken. Beißschienen het behoud van de tanden, om te stoppen, maar niet noodzakelijkerwijs het onbewuste kaak beweging.

Elektrische puls Kaak ontspant de spieren

Een nieuwe ontwikkeling van de verenigde staten bruxisme strijd nu recht op de kaak spieren. Een kleine elektrode naar de tempel van de slijp-in de nacht verbonden aan patiënten. Deze registreert de beweging patroon in de kaakspieren, en stuurt een zwakke, voor de ondersteuning is niet merkbaar elektrische puls. Dit stimuleert de receptoren in de huid. Als een resultaat, het belangrijkste is om te ontspannen masseter spieren direct en het onbewuste tanden slijpen stoppen. In de loop van de tijd, het moet komen door de van de impulsen veroorzaakt onderbrekingen tot een conditionering van het kraken reflexen, dus dat de gewoonte van het verlagen van zichzelf. De fabrikant van grind zorg, het kraken van het remmen van de elektrode, belooft dat na drie weken de toepassing van de slaap bruxisme is gehalveerd. Daarnaast is het mogelijk dat de gebruiker een evaluatie van zijn nachtelijke slijpen gedrag op een Smartphone-App. Aangezien de elektrode communiceert draadloos met andere apparaten, gebruikers kunt maken, bijvoorbeeld met een elektronische slijpen-dagboek.

Het apparaat is beschikbaar in Duitsland al beschikbaar, geïnteresseerd patiënten kunnen betrekking hebben op grind zorg over aan de tandarts. Het apparaat kost momenteel bijna 370 euro. In het begin zal elke nacht gedragen, na drie tot vier weken, de aanvraag kan worden verminderd na overleg met de tandarts. De zorgverzekeraars, zijn de kosten niet.

Hamburg-harburg, 14. Juli

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie