Stotteren vereist een snelle hulp voor de Getroffen

besondere Zuneigung für Kinder die stottern
Stotteren kinderen moeten een heleboel Genegenheid. In het geval van een permanente stotteren, ouders nodig om te gaan op een arts – anders is de ontwikkeling van het kind kan worden volgehouden slopende wanneer kinderen stotteren, snelle hulp is nodig. Omdat het succes van een therapie, met name in de pre-school kinderen. Bij volwassenen, therapie, is veel moeilijker. Echter, er zijn een aantal technieken die zorgen voor een vloeiender Spreken.

Stotteren wordt vaak gelijkgesteld met domheid gelijk aan, over stotteren grappen, altijd lachen weer, arrogant. Echter, voor ongeveer een Miljoen Federale burgers is een probleem van de taal niet om te Lachen. Integendeel, Veel durf het niet te schamen om te bellen of te melden in de school om te spreken met anderen om een Baan te vinden. Specialisten weten dat stotteren is een ernstige handicap, maar er is hulp.

Oorzaken voor het stotteren

Stotteren is niet een kwestie van gebrek aan intelligentie of een psychische stoornis, maar is gebaseerd op een storing in de verwerking van de zenuwen signalen voor het gesprek. Ook aandoeningen aan de luchtwegen zijn betrokken en een mogelijke erfelijke aanleg, mijn eigen taal, onderzoekers en therapeuten. Maar de exacte oorzaak van de blokkades is nog niet opgehelderd, de ontwikkeling van stotteren. Meer dan de helft van alle kinderen die vechten in het derde en vierde jaar van het leven, met de zogenaamde ontwikkeling van stotteren. Meestal verdwijnt dat meer of minder merkbaar spraakstoornissen. Echter, ongeveer een derde van de kinderen uit het onschadelijk stotteren tijdens de ontwikkeling van de taalvaardigheid van iets Ziek. Een permanente stotteren kan niet bemoeien met het opgroeien van het kind gevoelig als de ouders nemen het tijdig advies van een medisch deskundige.

Therapie benaderingen voor stem stoornis

Volwassen stutterers hebben vaak moeilijkheden in het beroep. Ook het stotteren kan worden behandeld bij volwassenen moeilijker. Echter, in de tweede helft van het leven, het stotteren wordt vaak geleidelijk aan steeds makkelijker wordt, zodat veel van de chronische stutterer op de leeftijd van stotteren alleen een beetje, of helemaal niet.

In het bijzonder, verschillende spraak helpen Sprekende technieken en ademhaling training als een behandeling voor een soepeler. Iedereen die luistert met geduld, begrip en respect, helpt mensen die stotteren het meest. Bovenal: Lachen, je nooit meer stotteren, maar altijd alleen met je.

Geef een reactie