Stoppen met roken: wanneer is mijn hersenen voor de verkoop?

Zigaretten abgewiesen
Stoppen met roken: Die wil inzetten is de beste kans om te kunnen helpen met een financiële prikkel bij het stoppen met Roken? Een studie komt tot de conclusie: Ja, het is! Maar het is een belangrijk Detail.

Stoppen met roken van gierigheid?

Degenen die bang zijn om geld te verliezen, stoppen met Roken, als iemand die hoopt alleen voor een beloning. Dit is de conclusie van onderzoekers in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in de New England Journal of Medicine.

Voor de enquête, een gedeelde rook, medewerkers van de AMERIKAANSE apotheek keten CVS eindigt in twee groepen: aan De ene kant, ze boden $ 800, als ze hielden het stoppen met Roken gedurende ten minste een jaar, de andere moest een Borg van $ 150. De deelnemers van de tweede groep moet dat lukken, dan heb je je geld terug en nog steeds 650 dollar.

Stoppen met roken: beloning populair

De deelnemers werden willekeurig toegewezen aan een van de twee groepen. Dit leidde er echter wel een klein Probleem: Alleen van 15,7 procent van de mensen die al een Voorschot te betalen, waren bereid om deel te nemen aan het onderzoek. De Rest wordt geweigerd. Die trok alleen een Bonus, hebben gezegd dat 90 procent van het programma voor stoppen met Roken.

Het pand is effectief in het stoppen-met-Roken

Want, als een veel meer succesvolle incentive voor stoppen met Roken het verlies van geld bleek te zijn In de groep, meer dan de helft na een jaar van niet – Rokers in de andere slechts 17 procent gehouden. Mensen houden van het verliezen veel minder van $ 150, – te winnen dan dit, zegt studieleider Dr. Scott Halpern. Dit psychologische effect moet ook gebruiken in gezondheidsprogramma ‘ s. Hij kon niet rokers, maar ook Overgewicht of alcoholisten helpen. In het Algemeen, beide interventies waren patches meer effectief dan de standaard therapie met Nicotine of kauwgom.

Hamburg-harburg, 19. Mei

Geef een reactie