Stijve Gewrichten? Je stop er gewoon mee!

Müder Mann
Veel mensen hebben in de ochtend direct na het Ontwaken stijve gewrichten. Wij zullen u vertellen wat helpt het best, echter, als je kunt verplaatsen in de ochtend moeilijk omdat van stijve gewrichten, beperkt u de oorzaken zijn vaak onschuldig. Met onze tips kunt u het ongemak vrij gemakkelijk.

Zware benen, pijn in de rug – stijve gewrichten te helpen veel meer mensen als je voor het Begin van de dag. Die kwellende als je weer met zulke moeilijkheden vreesde, vaak iets ernstigs. Ziekten zoals artrose of reuma, alleen in zeer zeldzame gevallen zijn de trigger. We onthullen wat de oorzaken van stijve gewrichten eigenlijk.

Bent u uw bed…

… zo is het. Vaak worden de verkeerde matras, de dader in de ochtend van de klacht van: Naar vaste modellen op de schijven. Dan is niet in staat in te vullen kussens, die zit tussen de Wervels en de mobiliteit te garanderen, met vloeistof. Het resultaat: een stijve rug. In de zachte ondergrond, het lichaam zinkt weer in een paar Plaatsen. Ligamenten en spieren zijn overbelast, gespannen – het gaat om pijn. De juiste matras, echter, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de rug. U bent op de billen en schouders, en ondersteunt de rug. Hoe groter het gewicht is, hoe harder de vering moet worden. Het is het beste om een matras, ze zijn echt comfortabel. Tip: Veel shops bieden een multi-week zon voorbeeld. U kunt testen of het matras zo uitgebreid en wees niet bang, niet de exchange, als u goed geslapen.

Frau probiert Highheels an

Vrouwen houden – maar hoge hakken kan leiden tot frequente het Dragen van de pijn in de voeten en stijve gewrichten zorgen

Op schoeisel

Om hoge hakken te weinig zachte zolen die hebben nog een heleboel voet lijdt snel onder een ontsteking in de zool. De zogenaamde plantaire ontstoken pees voelt in de ochtend, elke stap als een klap in een spijker of een stuk glas. Tegen de klachten van lichte Gymnastiek voor de hiel en kuit zal helpen om het oprekken van de spieren: ga op je rug liggen in bed, de benen recht. Dan zijn de voeten voor tien seconden, tippen, zodat de tenen tot aan het plafond. U uitrekken als een Ballerina op de top van de dance. Herhaal deze Oefening twee tot drie Keer in de Ochtend. Na een paar dagen, een significante verbetering moet optreden.

De hulp van de natuur tegen stijve gewrichten

Spierpijn en stijve gewrichten helpt het om een hooi bloem bad: Giet voor dit doel, 500 gram gedroogde hooi bloemen (in de apotheek) met vier liter heet water, na tien minuten spanning. De infusie van een bad en een kwart van een uur ontspannen in het bubbelbad van ongeveer 35 graden.

Turnen versterkt het gewrichtskraakbeen

Gymnastiek stimuleert de stofwisseling van kraakbeen en bot. In rugligging het plaatsen van de voeten dicht bij de billen. Navel verplaatsen. Terug rondes. Het stroomgebied van de bodem tot aan de brug positie. Vervolgens weer op de grond. Drie tot vijf keer herhalen. Strekt zich uit van het midden-en onderrug.

Wanneer moet ik naar de dokter?

Als de klachten verergeren of zelfs na zes weken, aanzienlijk is verbeterd, moet u naar de dokter gaan. U kunt een nauwkeurigere diagnose en dienovereenkomstig te behandelen.

Geef een reactie