Sterk hart, fitter hoofd, Zodat je langer jong blijven

Älteres Paar beim Gedächtnistraining
Een goede Mentale Training werkt snel. Na 14 dagen, de mentale prestaties aanzienlijk kunnen verlichten ansteigenMit de helende kracht van meidoorn en Ginkgo klachten, natuurlijk – voor meer elastisch, verbeterde toevoer van zuurstof en een goed geheugen schepen. Lees meer…

De Meidoorn Is Een Wonder

High-tech geneeskunde en nieuwe diagnostische methoden In de geneeskunde zijn gemaakt in de laatste paar decennia, ongelooflijke vooruitgang. Zo kunnen Artsen de diagnose jaarlijks in Duitsland, meer dan 300.000 mensen hart-en vaatstelsel te diagnosticeren, die vooral begunstigd door onze ongezonde levensstijl: Een dieet met veel suiker en dierlijke vetten, evenals Roken en gebrek aan lichaamsbeweging met een snelheid tot het verlies van de kracht van het hart.

Dergelijk gedrag met de tijd, de zogenaamde Plaques (deposito ‘ s) smalle onze bloedvaten, waardoor de bloeddruk stijgt. Het resultaat is dat Ons hart moet steeds meer energie opbrengen om de bestrijding van de toenemende weerstand anzupumpen. De duur van deze voortdurende inspanning, overbelast en verzwakt het hart. Nadat het lichaam, voelen we uitgeput ons in het dagelijks leven sneller. We komen bij het beklimmen van een trap snel buiten adem, uitgeput, zo snel als we sneller gaan.

Oefening voor een gezond hart in het oude leeftijd

Radfahren Altersherz

Zachte duursporten helpen om de prestaties van het hart

Het goede nieuws is dat Met een beetje Sport, kunnen we het effect van de ontwikkeling. Net als elke andere spier, het hart vergroot door regelmatige Training op de volume. En het beter is opgeleid, hoe meer bloed kan transporteren naar de organen. Op hetzelfde moment, de coronaire vaten zijn versterkt, de verkalking van de bloedvaten wordt tegengegaan en het gehele hart is beter voorzien van zuurstof. Artsen raden aan om minimaal twee keer per week voor 30 minuten endurance sport na te streven. Bijzonder goed voor Nordic Walking, Fietsen en Wandelen.

In het dagelijks leven, kunnen we aandacht besteden aan een beetje meer beweging: 15 minuten snelle dagelijks hebben een positief effect op ons cardiovasculair Systeem. Door middel van gerichte Training, kunnen we versterken het hart.

Natuurlijke Doping voor het hart

Maar de natuur biedt ook een zeer effectieve medicinale plant: meidoorn. Ondertussen, de plant extracten worden verkregen, zoals de meidoorn speciaal extract WS 1442 (bijv., Crataegutt, over-the-counter in de apotheek), van de bloemen en de bladeren van de Plant. Het extract geeft ons een hart-OPC (oligomere Procyanidins). Deze natuurlijke kruiden bestanddeel, beschermt het hart. Het verbetert de bloedcirculatie in de coronaire vaten en in de hartspier.

Het is bevestigd dat de effectiviteit door middel van een meta-analyse door de prestigieuze Cochrane Collaboration (een wereldwijd netwerk van onafhankelijke wetenschappers). De onderzoekers komen tot de conclusie dat de oefening verhoging van de capaciteit na inname van een meidoorn voorbereiding. De typische symptomen, zoals kortademigheid en een snelle vermoeidheid onder belasting zal worden verbeterd. En dit alles met een goede verdraagbaarheid.

Ginkgo versterkt de hersenen

Ginkgo: natürlicher Wirkstoff für mehr Leistungsfähigkeit

De Ginkgo effect op de mentale efficiëntie is wetenschappelijk bewezen

Het verlies van de geestelijke vermogens in de ouderdom is niet verplicht. We kunnen er iets aan doen. Hulp komt van de natuurlijke geneeskunde: hoe houd je brein fit!

Elke dag, ons geheugen is constant in gebruik is: als we onze auto sleutels, wijzen wij de gebruiker erop van afspraken of een vriend op straat. Dat vergeten we de kleine dingen zoals Boter tijdens het winkelen of de verjaardag van een vriend, het is normaal, en de stress van het dagelijks leven door.

40 de mentale capaciteit om te veranderen. We hebben meer ervaring en Kennis, niet langer in staat om informatie te verwerken, zodat u snel en opslaan, zoals met 20. Met de tijd, onze hersenen prestaties. De vergeetachtigheid toeneemt. Daarnaast zullen we in staat zijn om zich te concentreren slecht. Om een gesprek te volgen dat is moeilijk voor ons, vaak de draad kwijt.

Echter, we doen niet te accepteren om deze te verwijderen. Als een spier kunnen we trainen onze hersenen. Iedereen die roept op tot een dag, stimuleert de activiteit en de vorming van nieuwe zenuwcellen. En stopt met de afname van de prestaties. Board games, gedichten geheugen, Sudoku, leren een muziekinstrument te leren en gerichte brain training – die allemaal verhoogt de mentale prestaties, houdt ons fit mentaal en versterkt het geheugen.

Groene stroom voor de grijze cellen

En we kunnen veel meer doen voor onze mentale Fitness. Voor het behoud van de mentale prestaties, experts raden het nemen van een Ginkgo voorbereiding is één van de meest onderzochte plantaardige werkstoffen. Het speciale Ginkgo extract EGb 761® (bijv., Tebonin, apotheek) bevordert de doorbloeding en verbetert de aanvoer van zuurstof naar de zenuwcellen. Het versterkt de bestaande Verbindingen en bevordert nieuwe contacten tussen hen.

Een studie van de Ruhr-Universiteit Bochum, Duitsland toont aan dat het positieve effect van natuurlijke remedies op ons geheugen en de concentratie. Twee derde van de deelnemers ontvangen tijdens de acht weken durende studie, dagelijks, de Ginkgo werkzame stof. De andere nam als een controle groep zonder medicatie. Resultaat: De error rate daalde in de Ginkgo-groep van 30 procent. Op hetzelfde moment hun veerkracht en Stress-tolerantie toe met 16 procent.

Een meer lange-termijn studie toont aan dat de Ginkgo Product is alleen te verhogen van de hersenen prestaties bij Gezonde, maar – regelmatig – in de ontwikkeling van aandoeningen kunnen worden voorkomen en bestaande klachten worden verlicht. Belangrijk: Er zijn relevante verschillen in de producten. Cruciaal voor het welslagen van de therapie, de inname van een hoge kwaliteit uit te pakken met een inhoud van vaste stoffen in voldoende hoge dosering (min. 240 mg per dag). Om aan de veilige kant met producten die het onderwerp zijn van klinische studies – op dit moment is dit alleen van toepassing op de extract EgB 761. Want alleen op die manier een voldoende goede effectiviteit en compatibiliteit is gegarandeerd.

Geef een reactie