Sproeten: beminde en de gehate zon messengers

Frau mit Sommersprossen
Vooral de lichte huidtypen I en II zijn voor sproeten gevoelig. We laten zien hoe de kleine pigmentstoornissen de gemakkelijkste manier om opnieuw te stralen verdwijnen van de zon uit de hemel, shoots voor veel mensen, de zomer is zichtbaar. Maar hoe dit pigment vlekken eigenlijk, die het meest getroffen worden door hen en hoe zich te ontdoen van hen? De praktijk Vita heeft alle antwoorden.

Veel van hen houden, anderen haten hen: Ieder jaar, wanneer de zon schijnt, uit de hemel, spruiten bij sommige mensen. De kleine pigmentvlekjes te zitten in de bovenste laag van de huid, vooral het gezicht, op de schouders en de armen en worden geactiveerd als reactie op zonlicht. Sproeten zijn volledig onschadelijk zijn – echter, ze zijn een teken van een bijzonder licht-gevoelige huid. Daarom zijn ze vooral in de reële-gevilde mensen, huidtypen I en II, steeds meer. Klassieke kenmerken voor deze soorten rood of blond haar en groene of blauwe ogen. Omdat ze zo gevoelig zijn voor licht, moet worden Beïnvloed zorg voor een goede bescherming tegen de zon. Als vuistregel geldt ook: mensen met huidtype I mag niet langer dan tien minuten zonder een goede bescherming in de zon. Terwijl de huid type II is er een maximum van 20 minuten.

Hoe zijn sproeten?

De oorzaak voor de zomer, de zogenaamde Melanine is spruitjes. Dit is een Pigment dat bepaalt onze huid en de kleur van het oog. Het wordt geproduceerd door de huid cellen, de zogenaamde melanocyten. Hoe meer zon hij krijgt de huid meer Melanine wordt geproduceerd, en in het pigment van de opslag van andere cellen gemaakt. Er dient het als bescherming tegen de zonnestraling. Sommige mensen, echter, hebben een aangeboren erfelijke afwijking, de Melanine wordt niet gelijkmatig in de huid te distribueren deze zomer spruiten.

De kleur van de huid hangt, door de manier waarop, in de eerste regel van het aantal melanocyten, maar de hoeveelheid pigment opslag: licht-gevilde mensen hebben ongeveer een 50-pigment geheugen per cel, met een donkere huidskleur, mensen die rond de 500. Tegelijkertijd wordt geproduceerd wanneer het licht-gevilde mensen hebben meer Melanine dan met een donkere huidskleur, – dit is ook de reden waarom een donkere huidskleur, mensen zijn aanzienlijk minder kans om de zomer spruiten.

Sproet of een moedervlek?

Soms is het moeilijk onderscheid te maken tussen een sproet van een kleine moedervlek. Zie je, daarom is de pigmentatie uitvergroot door een vergrootglas: het Heeft een franzten rand, is het zeer volumineus, of erg donker is, is het waarschijnlijk een moedervlek. Moet u regelmatig worden door een dermatoloog om te controleren of de mol een risico kunnen vormen van huidkanker. Ook jeuken of bloeden gepigmenteerde laesies dient altijd te worden onderzocht.

Frau cremt sich ein

Alleen lichte huidtypes moeten zorgen voor een voldoende hoge beschermingsfactor van de Lotion. Als een resultaat, minder zomer spruiten

Hoe kom ik van mijn sproeten?

Tot op vandaag is er geen methode met de sproeten volledig en permanent te verwijderen. De makkelijkste manier om het te voorkomen en de behandeling is om direct zonlicht te vermijden: Houden zo vaak als het gaat over, in de schaduw, en het beschermen van de typisch getroffen deel van het lichaam, zoals de schouders en armen door de luchtige, ruime snit. De lichtgewicht stoffen, zoals linnen zijn de beste. Haar gezicht niet met een hoed of een muts in de schaduw. Als u langer in de zon, uw huid heeft behoefte aan een hoge beschermingsfactor van 30 of 50.

Op de korte termijn kleuren van de zomer spruiten fleuren door het gebruik van speciale crèmes bleken of peeling. Het schiet een laser behandeling voor de zomer: Zo, het pigment zal worden vergaderingen van de cellen van de bovenste huidlaag op een aantal van de therapie geleidelijk vernietigd. Kosten: Per sessie-tussen 100 en 300 euro. Deze zijn niet gedekt door de verzekering, omdat het een puur esthetische ingreep. Bovendien, de vernietigde cellen worden gevormd na een tijdje, dat is de reden waarom de laser behandeling is een maximum van een oplossing voor de middellange termijn tegen sproeten. Er zijn ook geen studies over de mogelijke lange termijn bijwerkingen van een laser behandeling. Echter, het is bekend dat het kan komen tot de vergaderingen van brandwonden.

Perfect bedekt met dank aan Maken

Zelfs als u niet kunt verwijderen, kunt sproeten met de juiste Make-Up is mooi gedekt. Het is het beste te gebruiken is een Stichting die is een halve tint donkerder dan je eigen huidskleur. Dus de huid ziet er gezond en fris uit. Producten met een hoge opaciteit te maken donkere sproeten en onzichtbaar. Zodat de huid niet schijnt, moet worden na het Aanbrengen van de Foundation, een beetje afgestoft. Extra tip: Voor het Aanbrengen van de Make-Ups van het gezicht grondig gereinigd worden om te voorkomen dat de toekomst van de huid vlekken. De behandeling van uw gezicht ook, ’s ochtends en’ s avonds met een huidtype geschikte moisturizer.

Sproeten in de Winter

Ook als sproeten in het koude Seizoen, vaak met het blote oog niet meer herkenbaar is, betekent niet dat ze verdwenen zijn. Hoe duidelijk kan je het zien, hangt af van de intensiteit van het licht: In de Winter, we meestal krijgen minder zon deze zomer blijven spruiten bleek. Echter, wie is er bij mooi weer buiten in de sneeuw op de weg, ontdekt ze dat het in zijn gezicht. Omdat de zon het licht wordt weerkaatst door de sneeuw en bereikt een vergelijkbare intensiteit als op een zomerse dag.

Geef een reactie