Sport: hoeveel voor een Hamburger?

Als het gaat hunkeren, een Fast Food Restaurant, en de Burger zal smaken. Snel de slechte Geweten. Klik hier om te lezen hoe om goed te trainen om de liefde handvatten om zich te ontdoen van.

Hij weegt 250 gram, 490 calorieën en een vetgehalte van 24 gram, De Big Mac is de meest populaire Hamburger van de fastfood-keten Mc Donald ‘ s en tegelijkertijd de vijand van elk dieet.

Das steckt in einem Burger

Het is in een Hamburger

Interessante feiten over de Big Mac

Ontwikkeld werd de Hamburger met twee spek van de Amerikaanse Jim Deligatti in 1967, in Duitsland de Big Mac in 1973 werd geïntroduceerd. Ondertussen, de dubbele is verkocht verdiepingen variant van de Cheeseburgers in meer dan honderd landen van de wereld. In eerste instantie, de Burger kosten 45 cent, in Duitsland is verkocht vandaag voor € 2.99. De begunstigden van de Big Mac in China (geconverteerd naar 1.06 €) en het meeste geld heb je te besteden in Istanbul (5, 58 €).

De top broodje bestrooid met sesamzaad, de saus is een geheim recept uit Rusland. Twee plakjes augurk die behoren tot de Aanvulling. De voorbereiding van de Burgers niet meer dan een Minuut. Tot aan het jaar 2006, de Big Mac werd genoemd de Grote Mäc.

Je gelooft geruchten, de Big Mac is een kopie van de zogenaamde Big Boy, die was al uitgevonden in 1936 in Californië.

Video: Eenvoudige fitness-oefeningen voor Dummies

Geef een reactie