Speciale Laser geneest trigeminal neuralgie

Strahlentherapie gegen Trigeminus-Neuralgie
Een nieuwe behandeling methode voor trigeminus neuralgie (aangezichtspijn): de zogenaamde Gamma Knife zal worden gericht aan honderden individuele lasers van verschillende punten rond het hoofd van een millimeter op het punt in de schedel, de pijn van uitgaande nde pijnaanvallen in het gezicht plotseling te zijn en waarschijnlijk te verduren: In het geval van de trigeminal neuralgie de medicijnen werken niet vaak. Bestraling kan stoppen met de pijn.

Zelfs de kleinste gebeurtenis kan leiden tot de ergste pijn: Een koude prikkel, Spreken, of bepaalde gezichtsuitdrukkingen bewegingen, Kauwen, Niezen, het Aanraken van bepaalde delen van de huid, contact met water. Artsen noemen de ziekte trigeminal neuralgie. De trigeminale zenuw (anterior craniale zenuw) vestigingen in drie grote onderdelen: 1. Het voorhoofd en de ogen, 2. Bovenste kaak en de wang, 3. In de onderkaak. Twee tot drie honderd duizend mensen in Duitsland, waaronder meer vrouwen dan mannen last hebben van de hevige pijn aanvallen van de trigeminal neuralgie.

Oorzaken van de trigeminal neuralgie

De pijn (neuralgie) kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld schade aan de trigeminale zenuw, of een gevolg of een Symptoom van een ziekte, zoals de ogen (bijvoorbeeld glaucoom), de tanden, infecties (o.a. sinus), Multiple sclerose, hersentumor.

De therapie is moeilijk. Meestal eerst voorgeschreven medicijnen voor epilepsie, depressie, of pijn. Heeft ook bewezen effectief te zijn. de therapeutische plaatselijke verdoving (een injectie met een plaatselijke verdoving) Het laatste redmiddel: Een neuro-chirurgische Operatie van de zenuw van het knooppunt.

Laser straling genezen

In het geval van een radio-chirurgische methode het gezicht te worden bestreden pijn, met de Gamma Knife (straling meter). Honderden zwakke Gamma worden aangepakt-stralen (een speciale soort van x-ray straling) van verschillende punten rond het hoofd van een millimeter op een vaste doelgebied in de schedel, bijvoorbeeld op de Zenuw ganglia onderaan de hersenen, van de vreselijke pijn om uit te gaan. Hij is in het gebied van het slaapbeen waar het binnenoor.

Bestraling met Computer-berekening

Bij de behandeling van elk individu, de computer berekende de Gamma heeft weefsel-beam weinig effect op het lichaam. Er is, echter, waar de balken elkaar ontmoeten, kan veel energie, bijvoorbeeld kanker weefsel, te vernietigen, en het ontbreken van weefsel-verandering. Bijvoorbeeld, in precies dezelfde Zenuw ganglion, de trigeminale zenuw-pijn uit te gaan.

Volgens studies door Dr. Albertus van Eck, neuro-chirurg van het Gamma Knife centrum in Krefeld, is een procedure in de trigeminal neuralgie, een unieke behandeling met straling-mes (duur: 45 minuten) een belangrijke aanvulling op de gewone therapie. Vooral als die 30 procent van de Betrokkenen, die anders nauwelijks geholpen kunnen worden.

Een goede behandeling voor trigeminus neuralgie (aangezichtspijn)

Dr. van Ecks-analyse van 35 in Krefeld-behandelde patiënten, waarvan de pijn is niet meer te verlichten met medicijnen: Meer dan de helft van gratis was 13 maanden na de therapie, met de straling-mes-en-pijn. En bijna een derde een significante verbetering.

Een behandeling met gammastraling is voldoende

Andere neurochirurgen in de wereld, Dr. van Eck, een rapport soortgelijke bemoedigende resultaten van de behandeling: Het aandeel van pijn-vrije patiënten tussen de 50 en 80 procent. Maar het kan soms maanden duren totdat de pijn zal verdwijnen. De meest voorkomende bijwerking van radiotherapie: een In het gezicht van de touch-gevoeligheid van de huid is verminderd in ongeveer elke tiende van de patiënt. De behandeling met de straling meter is slechts eenmaal nodig is en kan worden uitgevoerd op een poliklinische basis, zonder een verblijf in het ziekenhuis.

Geef een reactie