Sommige van de polyneuropathie veroorzaakt kan worden voorkomen

Sommige oorzaken van Polyneuropathie niet voorkomen. Soms is de neuropathie-de oorzaak is niet bekend, ook hier, voorkomen is niet mogelijk. De meest voorkomende oorzaken van de schade aan de zenuwen – de suiker-en vaatziekten Diabetes mellitus en alcohol – u kunt voorkomen, of ten minste door middel van een gezond en mindful manier van leven is grotendeels voorkomen.

Dus diabetici moeten worden, bijvoorbeeld met uw bloedsuiker waarden zo dicht mogelijk bij die van gezonde mensen. Een uitgebalanceerde combinatie van een gezonde levensstijl met lichaamsbeweging en een bewuste voeding aan de ene kant, en vaak medicatie nodig is. Daarnaast diabetici zijn bestudeerd vanwege hun risico voor Polyneuropathie meestal regelmatig een neurologisch, aan het begin van schade aan de zenuwen, zo vroeg mogelijk.

Diabetes kann oft die Ursache einer Polyneuropathie sein

Iedereen met Diabetes is de oorzaak van een polyneuropathie moet altijd zorgen dat je bloedsuikerspiegel goed is ingesteld, een progressie, of ter voorkoming van een verergering van de schade aan de zenuwen

Alcohol met mate

Een verantwoorde aanpak van alcohol is ook belangrijk. Het risico voor Polyneuropathie toe, echter, alleen in het geval van hoeveelheden Alcohol, het in de eerste plaats, alcoholisten regelmatig. Tegen een Verslaving verantwoordelijkheid alleen is niet langer voldoende, echter. Die vindt dat hij verslaafd is aan alcohol, en moet dus helpen. Ondersteuning omvat zelfhulpgroepen, ziekenhuizen aanbieden van een medische terugtrekking, en door psychologen en psychiaters.

Geef een reactie