Slim in zijn slaap – wat is achter het recept voor succes?

Croissants mit Marmelade
Iets opgeven en nog steeds niet verhogen? Dit werkt met de Slim in SchlafDer laatste en waarschijnlijk de gezondste gewicht-verlies Truc in de Vip ’s kunnen de kilo’ s nachts! In de praktijk Vita Dr. Detlef Pape, voeding, medische voeding en is auteur van het boek Slim in slaap, vertelt de lezer wat het gewicht-verlies-methode, en voor wie het geschikt is.

Slim in zijn slaap een droom? Nee! Sterren zoals Barbara schöneberger zweer het, het is zelfs bewezen dat het werkt. Onze deskundige zegt.

Wat is het verschil tussen Slim in zijn slaap van andere diëten?

De Insuline eten combineren met een Dieet. De warmte, het metabolisme verhoogt, door een betere inname van voedingsstoffen met drie voedzame maaltijden: Ontbijt, lunch en diner. Het succes brengen het einde van metabole truc is, koolhydraten in de ochtend en eiwitten in de avond aan het verminderen van de productie van insuline.

De Slim in de slaapkamer werkt het programma zonder sporten?

Ja, omdat het Grootste verlies ontstaat door de nacht-tijd vet te verbranden te houden van onze lichaamstemperatuur. Maar: Na een insuline-reductie door het eiwit maaltijden in de avond, je lichaam is overgestapt naar vette vermindering, fysieke Oefeningen zijn bijzonder effectief en zeer aan te bevelen!

Is verwijderd in het geval van de Slim in zijn slaap, het glas wijn in de avond?

Alcohol in kleine hoeveelheden ook beschermt de bloedvaten en kan de levensduur verlengen van de levensverwachting door maximaal twee jaar.

Moet ik bang zijn voor het jojo-effect te Slim in zijn slaap?

Nee, het is geen Crash dieet. Slim in zijn slaap Dieet. In tegenstelling tot de sub-calorie-diëten, de basale stofwisseling toeneemt als gevolg van de grote en het vullen van de porties. Ook alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Schlank im Schlaf mit Fisch

U offer in de avond op koolhydraten en kies vis

De Slim in de slaapkamer-principe is geschikt voor alle dalende toestemming?

Absoluut! Zelfs voor mensen met een normaal gewicht en atleten een gezond Slank in zijn slaap, en aanbevolen dieet.

Slank terwijl u slaapt: om af te slanken

U start in de ochtend met een stevig Ontbijt in de dag. In feite, kunt u uzelf trakteren op twee rollen. Wat klinkt als een heleboel, maar het is een goed bedrag voor de overnachting leeg energiereserves aan te vullen, en om te beginnen in een goed humeur en om productief te zijn in de dag. Bewijs je de broodjes met jam of mager eiwitrijk vlees, dan programmeer je je metabolisme voor de dag automatisch te Verlagen.

Laat uw Ontbijt nooit in de steek, omdat ze anders in de verlamde uw metabolisme, en zeer waarschijnlijk onbedwingbare trek te bevorderen. Voor de lunch, maar ook vertrouwen op koolhydraten, maar op de zogenaamde Langzame Koolhydraten uit volkoren producten en peulvruchten, die houden de bloedsuikerspiegel stabiel.

In de avond, studies laten zien dat het zinvol van koolhydraten uit brood, pasta en rijst, weglaten, zodat het lichaam in de slaap genoeg groeihormonen en het afbreken van vet opslag. U resort, in plaats hiervan, Mozzarella-voorgerechten, vis of salade.

Geef een reactie