Sex verandert tijdens de menopauze?

Älteres Paar tauscht Zärtlichkeiten
Sex in de menopauze – veel vrouwen zijn bang dat hun seksuele verlangen veranderd. Uit peilingen blijkt echter dat vrouwen tussen de leeftijden van 50 en 60, ondanks de hormoon-conversie is vaak net zo veel Seks als voor wünschenEs sprookjes worden verteld totdat u het gelooft. Ook als het gaat om de liefde. Met een sprookje, we nu erkennen namelijk dat Seks is beter als je jonger. Niet waar! Sex in de menopauze, is prachtig. Gepassioneerde en aanhankelijk. Nu gaat het om liefde en begrip. Alles is er nog steeds, alleen veel beter.

Hormonen niet ruïneren ons, Sex in de menopauze

Tussen de 50 en 60 willen dat vrouwen net zoveel van Seks als in de voorgaande jaren, ondanks de conversie van de hormonen. Moeten We ons bewust, echter met medische problemen? De helft van de vrouwen, het vaginale slijmvlies is een tekort aan oestrogeen droog, en de vaginale wanden dunner en gevoeliger is, zegt Dr. Johann Sievers van Hamburg. Er is geen reden om het Geslacht in de menopauze ruïne. De expert in het weten: Wie is het, in pijn, als gevolg, tijdens het vervoer, kan hormoon hormoon crèmes of zetpillen. Dit is de vaginale huid dikker en vrouwen kunnen genieten van Seks in de menopauze.

Minder Stress, en veel meer verlangen naar Seks in de menopauze

Met 50plus we voelen ons net een grote, en vaak nog aantrekkelijker dan met 30. De tijd voor de meest eenvoudige en de beste Seks van het leven te komen. Dit heeft zijn redenen: Omdat preventie is niet langer een probleem, die leidt tot een nieuwe vrijheid en spontaniteit tijdens de Seks in de menopauze. Het vermogen tot het bereiken van een orgasme van de vrouw is het soms zelfs beter dan ooit tevoren, omdat het veel druk en stress factoren behoren tot het verleden. De meeste vrouwen hebben nu iets bereikt, je moet bewijzen niets meer, en de kinderen zijn uit het Bos. Niet zonder reden, de menopauze, in het engels, De Kans van een hot. En deze Kans, die we gebruiken. Veel vrouwen zijn in het bijzonder seksueel actief zijn en deel te nemen vaker het Initiatief als een Partner, zegt medisch psycholoog Prof. dr. Beate Schultz-Zehden, die wordt onderzocht voor vele jaren, de Volwassen seksualiteit.

Zärtlichkeiten im Bett

Veel vrouwen in de menopauze zijn met name seksueel actief zijn en deel te nemen vaker het Initiatief als een Partner, zegt de expert

Ontspannen Sex in de menopauze, maakt een mens gezond

De druk om te presteren, hoge verwachtingen – al gebruikt te worden. Vandaag de dag zijn we ontspannen en ervaar de climax van een van de meest intieme en meest echte momenten van liefde. Ook, we hebben niet meer met de oude Routine. We roepen naar de love nest en iets nieuws te proberen. Spontane nacht met zijn geliefde in het Hotel niet te besteden – waarom? Nu hebben we tijd voor Seks tijdens de menopauze. Alleen in de avond, de passie om te koken? – ! Experts, zoals de bekende seksuoloog Dr. Ruth Westheimer beveel ons aan: om te kunnen genieten van een bevredigend seksleven vereist communicatie. Om te praten over behoeften en verlangens, zelfs dus we hebben geen Probleem. Oh, en dan zijn er nog een fantastische side-effect van Regelmatige Seks in de menopauze, ons leven verlengd. Vanwege de chemische liefde cocktail, wordt geproduceerd door het lichaam, vermindert het risico om te sterven aan kanker of hart-en vaatziekten, met 50 procent.

Geef een reactie