Sensationele ontdekking: een behandeling van kanker en kanker cellen


Nu hebben onderzoekers ontdekt dat kankercellen kunnen zich omvormen tot onschadelijk cellen die een gunstig effect, door toeval, AMERIKAANSE onderzoekers een revolutionaire ontdekking: de kanker cellen getransformeerd kan worden onder bepaalde omstandigheden in onschadelijke cellen, het zelfs een heilzaam effect.

Eigenlijk zijn de wetenschappers van de Stanford University School of Medicine aan Ravi Mejeti werden meer over de zogenaamde acute lymfatische leukemie te vinden. Uw doel: om een basis te creëren voor nieuwe methoden van behandeling van het agressieve vorm van kanker. Om dit te doen, u opnames patiënt kanker cellen te onderzoeken in het laboratorium. In het proces, zij werden geconfronteerd met het volgende Probleem: De cellen overleefden buiten de mens niet lang genoeg om te worden gebruikt voor experimenten.

Daarom zijn de onderzoekers testten verschillende manieren om de cellen in leven. Als u speciale eiwitten, de zogenaamde transcriptie factoren, gekoppeld aan de cellen van kanker, is er iets bijzonders gebeurd: De cellen hun vorm totdat ze leek op de zogenaamde macrofagen, een speciale Vorm van immuun cellen.

Hoe werkt de Cel veranderen?

Oorzaak van acute lymfatische leukemie is de ziekte van onrijpe cellen, de cellen zijn in de ontwikkeling van het immuunsysteem. Dit betekent dat De kanker cellen van het immuun-cellen, mutant, maar op de weg daar. De reden van de Mutatie, is de Afwezigheid van de transcriptie factoren. Deze eiwitten hechten zich aan delen van het DNA van een cel, en zet enkele genen aan-of – invloed op de ontwikkeling van de cel.

Door de AMERIKAANSE onderzoekers die de ontaarde cellen met de ontbrekende transcriptie factoren, zij bracht je terug naar de juiste spoor en van de kankercel, een immuun cel.

Hoop voor de behandeling van kanker kanker cellen

In de eerste dier toegediend tests, de wetenschappers muizen toegediend zonder een immuunsysteem de geherprogrammeerd cellen en vond dat ze veroorzaakt bij de dieren vrij van kanker.

Dit resultaat blijkt in de eerste plaats, dat de voormalige cellen van kanker had verloren hun vernietigende kracht. Echter, de onderzoekers nu ook hopen dat de cellen kunnen animeren het immuunsysteem van patiënten met een verdediging reactie tegen de kanker. Omdat de taak van macrofagen is om een heel leger van immuun cellen detectie van de kenmerken van beschadigde cellen, of vijandige indringers, zoals een hond, om voor het immuunsysteem leger pakt de geur, en de tegenstander vechten. Sinds de opnieuw geprogrammeerde macrofagen ontstaan van kanker cellen, u al in het dragen van hun detectie-eigenschappen – dat de toename van de waarschijnlijkheid van een immuunrespons tegen de kanker, legt studieleider Majeti.

In verdere studies, de wetenschappers willen om te zoeken naar opties, de nieuwe therapie voor patiënten met kanker.

Hamburg-harburg, 18. Maart

Geef een reactie