Schouder uit de kom: een schouder dislocatie kan worden voorkomen

Een schouder luxatie kan niet volledig voorkomen, maar je kan een paar dingen, om het risico te verminderen dat de schouder blessure,.

Tennis spielen kann zu einer ausgekugelten Schulter führen

Wie regelmatig last van een schouder uit de kom, u moet houden met sporten zoals Tennis terug

Dit is vooral het geval wanneer de Sport. Zorg ervoor dat uw spieren voor sportieve activiteiten, altijd grondig op te warmen. Gebruik geschikte beschermingsmiddelen en beschermende kleding in geval van sporten waarbij het risico voor een schouder blessure is toegenomen (bijvoorbeeld sporten met ‘direct geweld’, zoals Boksen of Rugby).

De sport waar de schouder auskugelt gemakkelijk

Als u al een schouder luxatie heeft plaatsgevonden, of dat het risico is toegenomen, voor een schouder uit de kom door een aangeboren ziekte (zoals dysplasie of Hyper-mobiliteit), moet u voorkomen dat de sport die stam van het schoudergewricht, of slechts matige lichaamsbeweging. Om dit te doen, Handbal, Tennis, Badminton of Squash, bijvoorbeeld. U ook het trainen van uw schouder spieren regelmatig en, waar nodig, Oefeningen ter verbetering van de spier-coördinatie van een schouder uit de kom voorkomen. Vraag uw arts of fysiotherapeut om u Oefeningen voor thuis.

Geef een reactie