Schimmelziekten: Wat zijn de oorzaken en risicofactoren?

In het geval van schimmelziekten, twee factoren samen te komen als de oorzaken. Eerste van alles, van een contactpersoon van de betreffende schimmel is een voorwaarde voor een besmetting. Ten tweede, de verdediging van het lichaam moet worden versoepeld om de handhaving van de champignons. Immers, een gezonde organisme kan houden van de ziekteverwekker is gewoonlijk eenvoudig in het handvat.

Waar zijn we vergadering van schimmels, de schimmel veroorzaakt ziekten? Het antwoord is: bijna overal. Hier, de overdrachtswegen van de verschillende schimmel-soorten verschillen. Filamenteuze schimmels en gisten zijn bekendgemaakt, onder andere door contact met de huid, zodat uw ervaring toegenomen voorzichtigheid. Anders, een voetschimmel te wijten aan onvoldoende hygiëne maatregelen verspreidt zich, bijvoorbeeld, op de handen of andere delen. De paddestoelen zijn niet Wandelen in aanvulling op de huid niet alleen van de huid, maar ook via besmette voorwerpen. Een klassiek voorbeeld is de vloer in het zwembad. Het wordt gebruikt door een bezoeker, de schimmels op zijn voeten, neemt de volgende bader, de micro-organismen in huis. Voedsel is een verdere infectie zijn een mogelijkheid. In het geval van schimmels schimmels in de lucht – ze kunnen worden ingeademd. In het geval van schimmelziekten, we gaan naar de oorzaken, dus nauwelijks uit de weg.

Pilze lauern in Schwimmbäden

Paddestoelen kunnen ook op vloeren en oppervlakken van de ene persoon naar de andere, bijvoorbeeld, zwembad

Een schimmelinfectie is, betekent echter niet automatisch symptomen, omdat ons immuunsysteem, om de sporen te buigen normaal succesvol. Voor schimmelziekten, dienovereenkomstig, andere oorzaken moeten worden toegevoegd. Moeilijk is het, als kwetsbaarheden aanwezig zijn. Die heeft droge en gebarsten huid, een deur openen voor de champignons. Je kan doordringen beter en een schimmelziekte trigger. Bovendien, schimmels, warm, vochtig en voedingsstoffen hou van het rijk. Lucht-dichte schoenen en een gebrek aan Hygiëne maken het daardoor makkelijker te reproduceren, bijvoorbeeld tussen de Tenen. Dus, het risico neemt dat het lichaam voldoende van zijn eigen verdediging, vroeger of later, niet meer.

Gist-zoals schimmels, die in de darm, op hun beurt, hebben een makkelijker spel, als de darmflora, een belangrijk onderdeel van onze ziekteverwekker verdediging is verstoord. Dit kan worden na het nemen van antibiotica. Daarnaast voeden ze zich met koolhydraten. Wie neemt zo veel suikerhoudende voedingsmiddelen en witte bloem en feeds vrijwel elke bestaande schimmel culturen. Die ziekten van de schimmel, de mogelijke redenen zal de stroom uitgeschakeld is, het moet dus ook op zijn dieet, en het nemen van antibiotica, in principe, eventuele vragen stellen hier, je moet in gedachten houden dat een strenge opt-out van deze drugs te zwaar is, kunt u weegt het resultaat in hun gevolgen dan een schimmelziekte.

Als gevolg van een zwak immuun ziekten krachten in het geval van schimmel van de belangrijkste redenen, mensen lopen een bijzonder risico, met een over het algemeen verzwakt immuunsysteem, omdat ze heel oud of van een chronische of ernstige ziekte die het immuunsysteem of behandeld met medicijnen, de verstikt, de verdediging:

  • Bronchiale Astma
  • Eczeem
  • Vormen van kanker (bijvoorbeeld leukemie)
  • AIDS
  • Auto-immuunziekten
  • na een orgaantransplantatie

In de Getroffen spruw) kan zich schimmels op de slijmvliezen van de mond of via de bloedsomloop en de lymfe van het hele lichaam aangetast. Dergelijke ontwikkelingen zich in schimmelziekten normaal gesproken alleen wanneer de afweer verzwakt.

Geef een reactie