Rozenbottel – een geneeskrachtige plant met veel Vitamine C

De rozenbottel gebruikt om te worden beschouwd als een tonicum voor de urinewegen ziekten, verkoudheid en als laxeermiddel bij obstipatie. Vandaag de dag, de vruchten en de schelpen komen uit als een smaakdrager voor blends gebruikt en de rozenbottel extracten zijn opgenomen in vele voedingssupplementen.

Hagebutte

De rozenbottel is heel goed gebruikt als smaakstof vervoerder en wordt vaak gebruikt in thee soorten

Rozenbottel: toepassing en curatieve werking

Definitie Van Rozenbottel

Naam: Rosa canina (hondsroos) familie: Rosaceae (Rosaceae) geslacht: rozen (Rose)

In het verleden, de wilde roos, de (pseudo-)de vrucht van de hondsroos, folk medicinaal als een tonic. Ze was ziekten van de urinewegen, bij verkoudheid en als laxeermiddel in geval van constipatie genomen. De effectiviteit is bevestigd (Commissie E). Vandaag de dag, de vruchten en de schelpen komen uit als een smaakdrager in thee combineert. Rozenbottel extracten worden ook opgenomen in vele voedingssupplementen. Als Drogen, echter, het Vitamine C-gehalte daalt zo snel dat een tekort kan alleen worden met het verse fruit, evenwichtig. Het kan ook worden geproduceerd uit de zaden van de rozenbottel Olie, die wordt gebruikt voor de verzorging van de huid.

De rozenbottel actieve substanties bevatten

Ascorbinezuur (Vitamine C), Pectine, Looistoffen, Slijmstoffen.

Plantkunde

Hagebutte

Rozenbottel bevat veel Vitamine C en daarom versterkt het immuunsysteem

De rozenbottel is een tot 2 meter hoge struik met overhangende Takken, die gewapend met een sikkel-vormig gebogen stekels. De bladeren van de wilde roos zijn liervormig vijf – tot siebenzählig en bloeien in juni en juli, lichtroze. De valse vruchten van wilde roos zijn vlezige, glabrous, eivormig, en rood. In kleine, harde noten, de eigenlijke vrucht

Verspreid de rozenbottel

Het verspreidingsgebied van de heup strekt zich uit van de front-Azië en Noord-West Afrika door heel Europa met uitzondering van het uiterste Noorden van Scandinavië. Na Noord-Amerika, de Plant kwam door de mensen. Favoriete locaties bos randen, loofbossen en houtwallen.

Het is dus ook wel

De Stern Rose, Haagen, Hiefe, Hiffen, Hiften, Rose Appels, Hetschhiven, Hetscherl, HIV, Hetschepetsche, Bloem Berry

Interessante feiten over rozenbottel

Al in de oudheid, de rozenbottel is gebruikt voor helende doeleinden. In het geval van Hildegard van Bingen, de opmerking, de kracht van de maag en kan helpen met een long aandoening. De Duitsers, de wilde roos werd beschouwd als een Symbool van de vruchtbaarheid van de godin Freya, en werd waarschijnlijk gebruikt voor het versterken van in de zwangerschap en periode van borstvoeding.

Geef een reactie