Rozemarijn tinctuur maakt gewrichten passen

Bei Verstauchung hilft Tinktur aus Rosmarin
Rozemarijn ondersteunt het genezingsproces voor verstuikingen en verrekkingen, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de bloedsomloop anUnglücklich opgetreden, niet goed ondersteund – de Hand of voet is snel gedraaid. Echter, plantaardige stoffen kan de pijn verlichten en de zwelling snel. U ontdekt hier wat ze zijn.

In een studie met meer dan 400 atleten, het effect van homeopathische middelen is getest in het geval van een lichte verstuiking van de enkel. Resultaat: zalven en tablets met plantaardige stoffen zoals Arnica, hamamelis, rozemarijn, St. John ‘ s wort en smeerwortel verlicht de pijn en de zwelling snel en duurzaam.

Om de rozemarijn tinctuur om de verstuiking zelf

In het geval van de wandeling, het gewricht verstuikte? Smeersels met rozemarijn tinctuur om de pijn te verlichten en helpen bij reuma. Recept: 5 g verse rozemarijn in een donkere fles met 100 g alcohol (70 procent). Vier weken in de kast bewaren. Filteren.

Helende kracht van Arnica, in combinatie

De actieve ingrediënten van de Arnica bloesem bevorderen circulatie, anti-inflammatoire en zwelling en verlicht snel en effectief de pijn. Tip: 5 keer per dag Arnica (als een zalf of cooling Gel, apotheek) op de verstuiking, van toepassing. Let op – in een hogere concentratie, intern gebruikt (bijv. thee), Arnica kortademigheid, hartkloppingen of maag-darm ontsteking.

Geef een reactie