Rosacea is eindelijk genezen? – Nieuwe zalf dat doodt de mijten in de huid

Een nieuw ontwikkelde crème toont verbazingwekkende succes in de behandeling van de huidziekte rosacea. Je leest het in de praktijk Vita, wat is dat met de nieuwe crème, en u zult vinden in onze Self-Test, als u gevoelig bent voor rosacea.

Voor mensen die last hebben van de huidziekte rosacea, is nu hulp in zicht. Een nieuw ontwikkelde crème die de werkzame stof Ivermectin heeft een aantal successen volgens de verklaringen van toonaangevende dermatologen in de verenigde staten, veelbelovende behandeling. Huidige studies tonen aan dat bijna de helft van de nieuwe rosacea crème-behandelde patiënten waren gestart op conventionele behandelingen, significante verbeteringen hadden plaatsgevonden. Medische als dermatoloog Professor Nick Lowe van Londen Cranley Kliniek spreken van een beslissende doorbraak in healing door rosacea.

Nieuwe crème: insecticide tegen rosacea

Diaz leidet an Rosazea

Hoe ongeveer tien procent van de Westerse bevolking lijdt ook Cameron Diaz op de huidziekte rosacea. Een nieuwe crème belooft nu genezen voor de Betrokken

De nieuwe vorm van rosacea crème die werkt als een insecticide voor het gezicht, niet meer wordt beschouwd als de eerder verhandeld op de markt voorbereidingen, en antibiotica, de symptomen, maar rechtstreeks aan de sluiterknop: De Demodex mijt. Het werkzame bestanddeel, Ivermectin tonen niet alleen in staat te verlichten van bestaande symptomen, maar ook de ziekte te genezen volledig.

Het nieuwe medicijn is op dit moment in de Fase van de klinische Proeven op mensen en zal na verdere Tests vanaf 2015 beschikbaar in Europa. De oorzaken van rosacea is in deskundige kringen voor een lange tijd zeer omstreden. Maar in de laatste paar jaar, het bewijs dat het in de menselijke huid van het gelaat van live Demodex mijt is geweldig voor de huid-en vaatziekten. Deze hypothese lijkt bevestigd te worden nu in omgekeerde richting. Omdat de studies tonen aan dat door het doden van de mijten van de symptomen van rosacea ga terug naar de huid van het Getroffen. Eerdere studies hebben aangetoond dat mensen die last hebben van rosacea, slijtage, gemiddeld tien keer meer mijten in de huid van dan gezonde mensen.

Rosacea crème: De klinische studies tonen indrukwekkende succes van de behandeling

Specifiek, de klinische studies tonen aan dat na de behandeling met de nieuw ontwikkelde rosacea crème, met rond de 85 procent van de 910 proefpersonen hadden een significante verbetering in de huid en de conditie van hun huid van het gelaat als uitstekend of goed. Ongeveer 38 procent van de studie deelnemers met geen symptomen na een behandeling een periode van vier weken – na twaalf weken van de behandeling met het geneesmiddel Ivermectin, 40 procent klacht.

Frau mit Creme an den Hände

De nieuwe crème van de patiënten van rosacea kan snel worden ongemak gratis

De proefpersonen nam ook een zeer snelle verbetering van de mentale welzijn, aangezien de last van rode vlekken en met pus gevulde puistjes vermindert. Bijwerkingen volgens de studies, de betrokken Artsen zelden en had in veel gevallen is er geen effect op het latere succes van de behandeling. Veruit de meest voorkomende bijwerking was jeuk, die werd gevonden in ongeveer 2,6 procent van de deelnemers aan de studie.

Wie wordt getroffen door rosacea?

De huidziekte rosacea is een erfelijke ziekte, in het Centrum van Europa, volgens schattingen, in ongeveer tien procent van de volwassen mensen. Mensen met een lichtere huid hebben een hoger risico op het ontwikkelen van rosacea. Ook vrouwen zijn meer kans te worden getroffen door de in het oog springende huidziekte, maar mannen hebben in het Algemeen een significant slechtere ziekteverloop.

Vele beroemdheden last hebben van de huidziekte. Naast actrice Cameron Diaz is ook Renée Zellweger, Cynthia Nixon, Mariah Carey, Bill Clinton, bijvoorbeeld van rosacea beïnvloed.

Waarom de mijt maakt onze huid ziek

De acht-legged Demodex mijt is slechts ongeveer 0,01-en van een Millimeter in grootte en leven in de menselijke huid, bij voorkeur in de poriën en de haarzakjes rond de wang, neus, wenkbrauwen, wimpers, en het voorhoofd. De mijten sterven, ze produceren een bacterie, de afbraak van weefsel, en ontsteking van de triggers op de huid van het gezicht wordt op deze manier, rood en purulent puistjes.

Hier kunt u inchecken in onze Self-Test, als u gevoelig bent voor rosacea.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 16. Juni 2014

Geef een reactie