Rosacea herkennen, te verlichten en te behandelen!

Een op de tien volwassenen heeft last van het – veel-zonder het te weten. Omdat de huidziekte rosacea, die van invloed is op met name vaak zeer licht-gevilde mensen, gaat langzaam. Geneesbare ziekte vandaag niet, ze kunnen echter wel worden behandeld. Wij zullen u vertellen hoe.

Wat zijn de oorzaken van de huidziekte rosacea?

AMERIKAANSE onderzoekers ontdekten vorig jaar dat rosacea-huid – waarschijnlijk erfelijk is – te veel van een huideigen proteïne stof geproduceerd in de ontsteking van de huid veroorzaakt. Meer hoeft u niet te weten, maar toch. Veilig is dat UV-licht, cortisone behandelingen, en Stress kan leiden tot een rosacea. Daarnaast is de Demodex mijt, een huisdier speelt dat ieder van ons woont in de talgklieren.

Wat zijn de oorzaken van de Demodex mijt?

Op zich niet leiden tot ongemak. Het is alleen wanneer ons immuunsysteem is vechten tegen je, reageert de huid met puistjes en roodheid.

Wat is de behandeling voor rosacea?

Goede crèmes met actieve ingrediënten Metrodinazol en/of azelaic acid. Antibiotica, laat acute ontsteking te laten verdwijnen door bacteriën te doden de mijt zich te vermenigvuldigen. Daarnaast zijn er, afhankelijk van het stadium van de ziekte, zelfs chirurgische opties.

Wat zijn de chirurgische en chirurgische interventies voor rosacea?

In de stadia I en II, de vergrote Aderen kan worden verwijderd door middel van Laser, een zogenaamde flash-lamp. Is het klieren al talgklieren gezwellen, d.w.z. de fase III, te komen, kunt u de huid electro-chirurgische. Goed, een lange-termijn behandeling met tabletten de werkzame stof Isotretinoin. Over een paar maanden, toegediend, veroorzaakt een aanzienlijke zwelling zelfs sterk vergrote neus.

U kunt iets doen om de huid te verbeteren?

Ja, omdat rosacea niet te genezen, dus je moet om zijn leven tegen de ziekte actief. U kunt op elk moment flare up opnieuw. Naast de juiste verzorging, alles moet worden vermeden die kunnen de bloedcirculatie te stimuleren en de huid irriteren: scrubs, warm of zeer koud water, agressieve schoonmaakmiddelen stoffen, sauna ‘ s, alcohol, cafeïne-houdende dranken en warme maaltijden en dranken. Ook een hoge bloeddruk moet worden aangepast door de arts.

Wat voor soort zorg is voor de rosacea huid de juiste?

In de ochtend en in de avond, het gezicht zacht maar grondig gereinigd. Voor dit doel zijn een milde, pH-neutrale en zeep-vrije producten. In de apotheek is er een huid speciale huidverzorging lijnen voor rosacea. Deze crèmes hebben een licht groenige kleur, waarachter de bestaande roodheid.

De Celebrity Geval: Bill Clinton

Bill Clinton leidet unter Rosazea

De 67-jarige lijdt al jaren van rosacea. Met hem heeft gemaakt, zelfs een typisch rhinophyma

Heb je gemerkt dat de rode neus van Bill Clinton? Indien niet, is het gevolg van de Ex-President van de Verenigde Staten voornamelijk perfect, en de roodheid is bedekt. De 67-jarige lijdt al jaren van rosacea.

Is een rosacea met complicaties?

In elke fase, de ogen kan worden betrokken, soms zelfs voordat de huid symptomen kunnen zichtbaar worden. Resultaat: van de rand van de oogleden, het bindvlies, of zelfs het hoornvlies ontsteking kan ook leiden tot verslechtering van het gezichtsvermogen. De eerste symptomen zijn van een jeukende en brandende ogen. De dokter dat negeert gemakkelijk een rosacea of Demodex mijt als een trigger. Daarbij wordt een detectie van de mijt is eenvoudig: een paar wimpers uitgetrokken, de microscoop maakt het dier zichtbaar. Een eye Gel met twee procent metronidazole het bestrijdt betrouwbaar.

Rosacea en acne – dit is anders

In het geval van een acne, het gaat om de ontsteking van de talgklieren. In het geval van een rosacea de boete bloed reageren bloedvaten van de huid overgevoelig voor warmte, koude en mechanische invloeden.

Bij rosacea het gezicht, vooral op de wangen wordt beïnvloed bijna uitsluitend. Acne treft vaak naast, rug en borst.

Acne vaak stakingen jongeren tijdens de puberteit, is de rosacea is een aandoening van de 4. 6. Decennium van het leven.

Voor de behandeling van ernstige acne bij volwassenen wordt vaak gebruikt is cortisone. De symptomen van rosacea erger, echter, cortisone administratie.

Drie stadia van rosacea

De eerste tekenen van rosacea treedt vaak jaren voordat de eerste symptomen van de Ziekte: plotselinge roodheid van de wangen, met een gevoel van warmte of licht Branden.

Fase I (erythemato-teleangiek tatic rosacea): De wangen zijn permanent gespoeld. Bij nader inzien, de vergrote Aderen zichtbaar zijn. Deze fase, bij velen bekend als Couperose.

Fase II (papulopustular rosacea): in Aanvulling op roodheid, bultjes en puisten voorkomen.

Fase III (klier-hyperplastic rosacea): De poriën zijn vergroot, de talgklier gezwellen, mannen en ook bolle neus. Met alcoholisme, ten onrechte, als een drunkard’ s neus, genaamd rhinophyma heeft niets te doen.

Geef een reactie