Rosacea – De onbekende huidziekte

Vrouwen worden vaker getroffen door rosacea dan mannen, bij wie de huid ziekte is echter vaak ernstig. En: rosacea treedt alleen op in het gezicht. Te genezen, de ziekte is niet zo ver, maar het is goed te behandelen. Elke Vierde persoon (ouder dan 50 is getroffen, vaak zonder het te weten. U ook?

De symptomen van rosacea

De aandacht moet worden eerst tijdelijk, later de roodheid in de wang en kin met de huid te blijven marges, of te Branden. Fijne Aderen (coupe rose) op de wangen, neus, kin of het voorhoofd, geavanceerd is de ziekte al. Ten laatste, als het gaat om puistjes en puisten, het is om op te treden. De meest ernstige Vorm, de zogenaamde rhinophyma (ook wel knollen – of – onjuist – drunkard ‘ s neus), meestal alleen mannen. Ook hardnekkige ontsteking in het oog, rosacea kan zijn om blame.

De trigger van de huid ziekte

Zonlicht is de belangrijkste oorzaak van rosacea. Ook cortisone crèmes lijken om de gunst van de ontwikkeling en verergeren de symptomen op de lange termijn. En dan is er nog een factor die niemand kan invloed: de erfenis. Rosacea is vaak in de familie. Dit is het geval, vind je het bijzonder de verzorging van uw huid!

Slechte verzorging van de huid

Zeep, water met alcohol, scrubs, fruit zuren, heel hoog vet-en Anti-Aging crèmes alstublieft. U kunt ook lezen van de kleine lettertjes: duiken in de inhoud van de (sub-)voorwaarden, Sodium Laureth sulfate, Paraffine, Dimethicone, Parabenen en PEG op textiel, laat de goederen in de Winkel!

Een goede verzorging van de huid Rosaze

Houd de huid in de gezondheid van voedsel op te slaan of bij uw lokale apotheek op zoek naar speciale huidverzorging lijnen voor rosacea. De crèmes hebben vaak een iets groene kleur, die camoufleert roodheid onmiddellijk. In plaats van de peeling, kunt u het twee keer per week, een helende aarde masker. Voor de dagelijkse reiniging van gezicht melk, of het schuim is geschikt. Belangrijk: Het gezicht alleen lauw wassen!

Voedsel regels voor een gezonde huid

Vermijd alcohol en zeer Pittig of Hot. U zal geen kwaad uw huid, maar kan leiden tot Flushes (plotselinge roodheid).

Geneesmiddelen voor roodheid, bultjes en puistjes

Crèmes, Gels of lotions met metronidazol of azelaic acid verlichten roodheid, bultjes en puistjes. U niet genoeg zijn, worden antibiotica gebruikt. Belangrijk: de voorbereidingen van de nieuwste Generatie (capsules in plaats van tabletten) worden gedoseerd laag, dat kunt u het gedurende een langere periode van tijd en zonder het risico dat zij ineffectief zijn (bestendig) tegen bacteriën. Sterke roodheid kan worden gebracht door middel van Laser-of de zogenaamde fotodynamische therapie (een combinatie van een speciale crème en bestraling) om het Werkwoord. Weefsel gezwellen zoals het geval is met de bolle neus kan worden operatief verwijderd worden door middel van de derma hebben of Dermabrasie. De ogen zijn aangetast, een gel met twee procent metronidazol, die wordt geroerd in de apotheek vers.

Zelf-behandeling van de huid

Het Belangrijkste is om te Voorkomen dat UV-licht, of kunstmatige (Zonnebank) of natuurlijke (zon). Gebruik huidverzorging crèmes met (minerale) Zonnebrandmiddelen – en elke dag! En neem een massage elke avond op de Afroming tijd voor een gezichtsbehandeling. Hoe kunt u het beste een schoonheidsspecialiste of een lymfedrainage. Niet schrikken: De huid is rood, direct na de Massage, maar snel. En door de zachte druk, zwelling, lymfe, en opgehoopte bloed te worden geëlimineerd.

Geef een reactie