Romy Schneider: Met alcohol en pillen, ze verdoofde haar lijden

Romy Schneider hatte jahrelang Suchtprobleme
Filmster Romy Schneider leed al jaren onder een zware alcohol – en-tablets-SuchtRomy Schneider als Keizerin Sissi naar de wereld ster. Maar in de privé sfeer, ze was labiel. Als het verdriet klemde haar hart begon haar verslaving aan Pillen.

In de vroege Ochtend van 29. Mei 1982, Romy Schneider terug met haar vriend, Laurent Pétin een uitnodiging aan de Familie thuis. Terwijl Pétin gaat slapen, blijft op Romy. Wanneer haar minnaar wordt wakker de volgende dag, het bed naast hem leeg. Hij gaat naar de woonkamer en vindt Romy schijnbaar in slaap op de Bureau, naast een asbak vol met peuken en een lege fles wijn. Hij spreekt tot je. Maar ze is niet te beantwoorden. Romy is dood. Een arts ontdekt kort daarna van hartfalen. Met slechts 43 jaar oud. In de ochtend haar hart brak, schrijft een krant. Maar ook: Romy Schneider zelf gedood.

Romy Schneider uitgeleefd in het geheim hun Verslaving

Waarschijnlijk is de Cocktail van pillen en alcohol, Romy Schneider was gebeurt al jaren, zou hebben geruïneerd nog moeilijker aard. Olaf Kramer, auteur van Romy ’s roman’ het einde van een nacht, heet een quarter-Junkie. De actrice had verborgen hun Verslaving uit het Publieke goed, en het is altijd gedaan in een goede tijd voor de opname nuchter te zijn weer. Echter, mensen die leefden in de buurt van haar, de Verslaving is niet verborgen. Pétin gooide de vele tablets, waarop hij struikelde in de prullenbak. Maar Romy altijd nieuwe schuilplaatsen.

Wanneer de verslaving begonnen de problemen precies is moeilijk te zeggen. In ieder geval, Romy was een zeer emotioneel en labiel persoon. Het doet denken aan de Monroe, zei Hildegard Knef, in tegenstelling tot de haren en vallen-klaar dan zij, maar net zo kwetsbaar. Romy heeft altijd geleefd met volle Teugen, soms sky-high, euforisch, op te verdrietig, dan weer terug naar de dood. Hun innerlijke conflicten en zelf-twijfel maakte haar een unieke actrice, haar eigen leven, maar deze eigenschappen zijn puur vergif.

In de voorkant van de camera, ik kan het allemaal, in het echte leven, niets, zei ze. Na Alain Delon ze vertrok, probeerde ze zichzelf te doden. Later ongelukkige liefde relaties om hun. Haar eerste man, Harry Meyen, die leed aan een depressie, was ernstig verslaafd aan pillen. In 1979 pleegde hij zelfmoord. Ook Romy ‘ s tweede echtgenoot Daniel Biasini wordt gezegd te hebben geëxperimenteerd met drugs. Het huwelijk brak ook. Mijn persoonlijke leven is nul, schreef Romy Schneider op het moment van hun moeder Magda Schneider.

In 1981, de noodlottige jaar van Romy Schneider

In mei is ze uit van de operatie, een nier verwijderd worden. Twee maanden later, haar 14-jarige zoon David (uit het huwelijk met Meyen) is gedood in een ongeval. Aangezien uw Sterven begint. Auteur Olaf Kramer ziet in haar een ‘ death wish, ze heeft gewerkt om te drinken, door niet stoppen met roken, de tabletten in te nemen. Dit alles maakte het onmogelijk om de controle van de dosis. Uiteindelijk, Kramer, overleden aan nalatigheid.

Bron: een week vandaag, 35/2009

Geef een reactie