Resonantie therapie verlicht de pijn zenuwen

Resonanztherapie hilft bei Muskelzuckungen
In het geval van de zogenaamde resonantie therapie, in twee panelen, de vordering van lichte schokbewegingen van de verschillende spiergroepen. Dus, chemische boodschappers in de hersenen worden geactiveerd en de spieren, praktijk, Vita verzonden uitgelegd, zoals in het geval van een polyneuropathie door de resonantie therapie spierpijn en krampen verlicht kunnen worden.

Silvia S. (34) vertelden over hun ervaringen met de respons op de therapie.

Toegegeven, niet Bijzonder vriendelijk, wilde ik niet reageren, als mijn orthopeed gaf me een jaar geleden, de resonantie therapie is aanbevolen. Mooie dingen, zei ik. Niets brengt alles hoe dan ook! Mijn excuus dat ik kan zeggen dat ik in die tijd was zeer slecht. Want ik had constant pijn in de benen ‘ s nachts erger dan overdag. De Artsen hadden de diagnose van een paar maanden eerder, een polyneuropathie. Als gevolg van mijn Diabetes, de zenuwen in mijn benen schade. Daarom, de pijn en gevoelloosheid in de benen.

Hoe werkt de Stochastische resonantie therapie?

Nu, daarom, de Stochastische resonantie therapie. In het proces, zo legde me, de dokter, zou het activeren van de zelfgenezende krachten van het lichaam. Ik was sceptisch, maar wat had ik te verliezen, toch? Erger kan het niet worden Ja. Zodat ik mezelf heb toegestaan te dragen Regina Bicker – een ergotherapeut die behandelt haar patiënten met de zogenaamde SRT.

Toen ik zag dat de therapie apparaat, ik lachte. Het lijkt alsof je in een fitnessruimte, zei ik. In feite, iets van een loopband. De rechter en linker handgrepen zijn aangebracht, en in het midden waren er twee voetplaten, waarop ik draai me in.

De platen zijn nu bucking heel gemakkelijk, aldus Regina Bicker, de ergotherapeut. De tijd, de tijd, het weer, dan weer terug naar de pagina. U hoeft niets te doen, gewoon rustig en ontspannen. Voor het lichaam, de behandeling nog steeds betekent het zware werk. Omdat elk van de vele kleine plaat bewegingen, dat hij nodig heeft om zichzelf weer in balans te brengen. Hij heeft daarvoor al de spieren en de zenuwen, die daardoor verplaatst continu en is geactiveerd. Ook in de delen van het lichaam, ik rustte vanwege de constante pijn voor maanden en dus verwaarloosd.

De bewegingen roepen in de hersenen van een stevige wandeling, Regina Bicker.

Als een resultaat, neurotransmitters worden vrijgegeven, die rechtstreeks in de zenuwcellen. Het resultaat is dat het Functioneren van cellen worden versterkt en beschadigd herbouwd. De methode die ik geleerd heeft bewezen te worden, zodat ook bij andere aandoeningen als effectief. Het helpt ook bij de ziekte van Parkinson, botverlies (osteoporose), en na een beroerte.

Anders dan ik had gevreesd, werd de behandeling volledig pijnloos – eigenlijk heel aangenaam. In het begin hield ik mezelf nog op de handgrepen. Maar na een paar minuten realiseerde ik me dat mijn lichaam vond zijn evenwicht. 20 minuten stond ik er, en dan kon ik weer naar huis.

Polyneuropathie

De ziekte veroorzaakt zenuw signalen worden niet goed doorgegeven. In het bijzonder in de benen van de pijn en mislukking ontstaan als gevolg van sensaties.

Twee keer per week ging ik vanaf nu de praktijk. En dan wat ik zou nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde: De pijn is afgenomen! Na de derde sessie, sliep ik door de nacht en had niet langer te martelen me in de Ochtend uit bed.

De therapie is nu voltooid. De pijn is niet weg – ik weet dat je me vergezellen voor een mensenleven. Maar ik weet ook dat je sterker Moeten zijn, ik kan domineren.

Het apparaat vraagt het lichaam, door om hem door de kleine vibrerende bewegingen van de balans. De hersenen wordt geleid om te geloven in deze beweging.

Praktijk: Regina Bicker, Unna

Telefoon: 02 303/30 37 77

Kosten: het merendeel van de fondsen uitgevoerd. Voor Alleengebruik: 15 Euro/Sessie

Geef een reactie