ResearchKit: Hoe komt het DNA naar de iPhone?

Eine Frau leckt an ihrem Handy
Geen angst, dit is niet nodig: Het speeksel monsters voor de ResearchKit zijn niet direct in de iPhone Met de Software ResearchKit Apple wil verzamelen om in de toekomst het DNA van de iPhone-gebruikers voor proeven en evaluatie. Wie gelooft nu dat hij moet likken uit voor de iPhone is mis – dus het werkt echt.

ResearchKit is de naam van de nieuwe wetenschap initiatief van Apple. Achter de speciaal ontworpen Apps die gebruikers toestaan om medische studies te verbergen. Om dit te doen, voert u gegevens over hun ziekte (bijvoorbeeld Astma of Diabetes) op uw Smartphone, de wetenschappers, op zijn beurt, met een bepaald programma te kunnen openen, maar alleen als de gebruiker zijn toestemming heeft gegeven. Vijf Apps zijn al beschikbaar in de App Store.

iPhone-gebruikers in staat zal zijn om uw DNA meer

Over het project ResearchKit nieuws nu aan het licht komen: Een verslag van de door mit Technology Review, volgens Apple is nu van plan twee studies voor de DNA-gegevens van de deelnemers worden geregistreerd.

Hoe komt het DNA naar de iPhone?

Om het analyseren van het DNA van de gebruiker vereist Apple het speeksel monsters. De deelnemers aan de studie niet hoeft te spugen, maar op uw iPhone kunt u uw monsters op vrijwillige basis in aangewezen laboratoria.

De evaluatie gegevens worden opgeslagen in een Wolk, en ook de deelnemers aan de studie zal worden gemaakt op zijn iPhone. Daarnaast moet hij de mogelijkheid hebben, zijn DNA-gegevens via iPhone aan derden, bijvoorbeeld aan andere onderzoeksinstellingen voor het gebruik in verdere studies.

Hamburg-harburg, 8. Mei

Geef een reactie