ResearchKit: Dus Apple wil om de wereld gezonder

Gesundheitsapps
Onze gezondheid apps te veel weten over ons – Apple zou willen maken van deze gegevens nu uit onderzoek met de ResearchKit toegankelijk voor Apple in dienst van het medisch onderzoek: de ResearchKit de gebruikers om hun gegevens over gezondheid voor medische studies. Wat dit betekent voor gebruikers, kunt u hier vinden.

Nieuwe medicijnen, innovatieve therapeutische methoden, verbeterde preventieve strategieën voor elke medische vooruitgang is afhankelijk van de wetenschappen. Het Probleem van veel onderzoekers: ze slaagt er niet in aan rekruut genoeg studie deelnemers, in volgorde op het verkrijgen van representatieve resultaten. Van dit probleem, is het idee van een nieuw Apple-ontwikkeling.

De fundamentele bedoeling van de ontwikkelaars het volgende: iPhone-gebruikers vertrouwen op hun gezondheid apps dagelijks massa gegevens, die kunnen gebruik maken van het onderzoek. Wat als wetenschappers kunnen direct toegang krijgen tot deze gegevens? Dit is precies wat de nieuwe Software ResearchKit.

ResearchKit

De Apple ResearchKit te vereenvoudigen en het verzamelen van gegevens voor de onderzoekers en de studie van de deelnemers

ResearchKit: Wie komt er met mijn gegevens?

Speciaal voor dit doel heeft Apple ontwikkeld met ResearchKit vijf Apps die al beschikbaar zijn in de App Store: het onderzoek op het gebied van Astma (Astma Health App), borstkanker (Deel van de Reis-App), hart-en vaatziekten (MyHeart Telt-App), Diabetes (GlucoSuccess-App) en Parkinson (mPower), door te helpen, bijvoorbeeld om voorkomende triggers van flare-UPS. Op hetzelfde moment dat ze kunnen gebruikers hun conditie en behoudt u het verloop van de ziekte. Echter, kunnen wetenschappers niet willekeurig toegang tot de gegevens van de gebruiker: Voor elke studie heeft de gebruiker te verlenen eerst toestemming voordat er gegevens worden doorgegeven. En zelfs dan, de gegevens blijven anoniem en zullen worden overgedragen in gecodeerde Vorm op het Instituut.

Amerikaanse onderzoekers gebruiken ResearchKit al – te beginnen in April, het zal gebruikt worden als een Open-Source pakket ook wetenschappers uit andere landen.

Geef een reactie