Relaxed vliegen met Baby – wat om naar te kijken?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: u Zet uw kind tijdens het opstijgen en de landing op de borst of geef hem de fles of de speen. Dus het kan omgaan met de druk vergoeding gemakkelijker.Koude cabine lucht, de druk op de al vaak ontstoken oren, reizen misselijkheid: Er zijn een heleboel factoren, de vlucht reizen met kinderen van een nogal vermoeiende ervaring. Met deze professionele tips, de reis zal er een stuk meer ontspannen, de hele familie is gezond in de vakanties en de anticipatie kan beginnen!

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Veel van mijn patiënten gezinnen zijn momenteel de planning van de zomervakantie. Weer en weer ben ik vroeg, wanneer mag een Baby vliegen, wat te overwegen en welke medicijnen moeten worden genomen. De meeste vliegmaatschappijen nemen kinderen vanaf de leeftijd van acht tot 14 dagen. Echter, air reizen moet gemaakt worden, waar mogelijk, de voorkeur drie tot zes maanden. De Kleine koeling in de koude lucht die heerst in het vliegtuig, gemakkelijk. Als u gaat vliegen met een Baby, de druk van de vergoeding is vaak pijnlijk voor het hoofd en de oren, omdat de kinderen nog niet sinussen. Daarbij is de lucht droog, zodat het neusslijmvlies, droog en geïrriteerd.

Vliegen met Baby – wat mee te nemen in de cabine?

Het is dus zinvol om altijd een warme deken. Je kan trekken, kan het kind in geval van twijfel liever iets te warm is kun je de Baby zo gemakkelijk. Plaats uw baby tijdens het opstijgen en de landing op de borst of geef hem de fles of de speen. Dus het kan omgaan met de druk vergoeding gemakkelijker. Slaapt de Baby, moet u niet doen ontwaken, natuurlijk, voor de take-off en landing extra. De neus is verstopt al een beetje, nemen u mee op een decongestivum, voor de leeftijd passende neus druppels en geef ze voor de Start. Als het een lange-afstandsvluchten, eventueel zelfs een keer voor de landing. Naast de hydraterende zijn zoute druppels zijn nuttig voor het beschermen van de nasale slijmvliezen. Voor alle gevallen moet u zetpillen ook Koorts en braken nemen (bijvoorbeeld zetpillen met dimenhydrinate in voor de leeftijd van uw kind de juiste dosis).

Frau mit Baby im Flugzeug

Het moet u hebben als u gaat vliegen met een Baby: een warme deken en kleding, neus druppels, zetpillen tegen koorts en braken, op de gebruikelijke babyvoeding

Praktische tips voor stress-vrij vliegen met een Baby

Babyvoeding mag mee aan Boord worden genomen, is dit geen Probleem. Uw kind jonger is dan twaalf maanden, kunt u nog een Baby vragen en die kunnen worden opgehangen aan de muur. Deze zijn echter beperkt, dus je moet nadenken op het moment van boeking. Alle oudere kinderen meestal een eigen zitplaats, en dat is, helaas, niet gratis.

In het geval van lange-afstandsvluchten met een Baby heb ik ervaren het meerdere malen dat de ouders had voor de direct naast de zittende passagiers in een klein pakket – oortjes, een koekje en een briefje waarop stond: Dit is mijn eerste vlucht. Omdat mama en papa hield niet van me, heeft u bereid iets voor je, als ik dat mag niet, volgens de Uitdrukkelijke, veel dat ik een flying suit.

Dus, de ouders had vanaf het begin een goede sfeer op de buren, en als het kind is echt een heleboel te schreeuwen, werd niet in rekening gebracht aan het Geweten van de ouders-dus voor u allen dus een mooi gebaar die heeft de ouders, de Stress kan leiden tot een lange reis met een klein kind. Het was dus al veel meer ontspannen en weet je, als je gestresst bent, wordt overgedragen naar uw Baby. In de vakantie!

Geef een reactie