Raadselachtige puistjes bij Baby

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Niet de tijdelijke verslechtering van de huid betekent dat je niet moet voeren vaccinaties.Mijn kleine Patiënt was slechts zeven weken oud, de pasgeboren uitslag (Exantema neonatorum), die veel pasgeborenen in de eerste twee weken van het leven, was al weg voor een bepaalde tijd. En nu, de moeder gepresenteerd van het kind met puistjes vooral in het gezicht en ook een beetje op de romp. Wat zou het worden?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

De getroffen gebieden van de huid wat rood, op de vingers, het voelde een beetje schuurpapier-achtig. Mee-eters (comedonen), zoals in het geval van een pasgeboren baby acne is niet gevonden. Het kind had geen zichtbare krassen, de moeder was ook merkte niets bijzonders.

Tot deze veranderingen aan de huid, de kleine man heeft ontwikkeld prachtig. Hij was volledig borstvoeding, een goed gewicht en was in slaap zeven uur aan een stuk.

Heeft u of uw echtgenoot hebben van allergieën, Astma of eczeem?, Ik vroeg de moeder. Ze antwoordde ontkennend. Waarom? Denk je dat dit is eczeem? Nee, je kunt niet zeggen nu. Maar het is een Ekzema infantum is dermatitis, d.w.z. een Kind. Dit betekent niet dat een eczeem ontwikkeld, met alle scenario ‘ s van volledig kras kinderen die ernstig getroffen, ogen. Het kan goed zijn dat we met een beetje extra zorg in de greep.

Mann hält Baby im Arm

Na een bad met spreitendem Olie voor baby eczeem, moet je Pat van je Baby voorzichtig droog, ter bescherming van de voedende laagje op de huid

Room en Bad additief voor puistjes Baby

En zo was het. Ik bestelde een gemengde crème met primrose oil, Glycerin (Glycerine houdt het vocht in de huid), evenals een Bad additief, van de zeep, maar met een lemmet van Olie. Spreitend betekent niet dat de Olie is in een paar vlekken op het oppervlak van het water, maar vele, fijne, kleine Ölpunkte, en bij het nemen van het Uit het bad water als een Film die over de gehele huid. Zorgvuldig, het kind kan erg glad zijn! Vervolgens moet de huid niet droog gewreven, maar DEPPEN. De Olie-film in plaats eindigt op de huid in de handdoek.

Baby eczeem – mogelijke oorzaken

Met deze maatregelen, de pimply uitslag was dat een baby eczeem was snel geschiedenis. Echter, mijn kleine Patiënt nodig is, zoals in de meeste gevallen van kindersterfte eczeem, permanent, een beetje meer de zorg van de huid dan andere kinderen. Maximaal twee keer per dag, het toepassen van lotion en te baden of te douchen, te hydrateren, zeep-vrije accessoires.

Bovendien, ik legde de moeder kan de infectie fase, na vaccinaties, of, bijvoorbeeld, lekkers, om een plotselinge verslechtering van de conditie van de Huid. Dit is niet slecht, en moet je voldoen met een verhoogd onderhoud frequentie (d.w.z. vaker crème). Niet om het een tijdelijke achteruitgang van de huid betekent dat je niet moet voeren vaccinaties.

Geef een reactie