Puistjes zijn het door de zon Wat is achter het?

Frau mit heller Haut nimmt Sonnenbad
Ook iedereen die heeft een gevoelige huid kan beschermen tegen puistjes door de zon – bij voorkeur met geur-gratis zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor factorthe warme zomer stralen maken van een mooi kleurtje op de huid, maar alle van een plotselinge puistjes, roodheid, jeuk en puistjes door de zon. Dit kan worden veroorzaakt door meerdere redenen. Vooral lichte huid reageert op de zon zijn vaak zeer gevoelig. Met deze eenvoudige middelen kunt u genieten van de zomer zonder huid problemen.

Hitte, zon, chloor en zeewater: zo mooi als het zomer is, van onze huid verwachten we in de komende paar maanden een heleboel dingen. Voor sommige mensen jeukende bultjes, roodheid, zwelling en puistjes ontstaan door de zon, de bloei, opnieuw en opnieuw, wanneer de zonnen wordt niet afgeschaft. Het indienen van uw lichaam, daarom is nu een grondige Check en begrijpen wat je wilt zeggen in je huid.

Puisten, puistjes, pukkels door de zon? Zoek uit wat er achter zit en wat kunt u doen tegen licht-gerelateerde ziekten.

Puistjes zijn door de zon

Wat is achter het?

Een Mallorca Acne. Veel kleine puistjes gevormd worden, vooral in het decolleté gebied. Dit is omdat het lassen met zonnebrandcrème gemengd, en het niervet van fijne haartjes, klieren verstopt op de borst.

Wat kan ik doen?

Gebruik zonwering met Gel in plaats van een melkwitte crèmes en vermijden in de zomer zo volledig mogelijk op het parfum dat kan ook sluit de poriën.

Roodheid Van De Huid, Jeuk, Blaren

Frau mit Juckreiz

De klachten van een Allergie voor de zon – roodheid van de huid, jeuk, blaren – komen vaak pas uren na een zonnebad

Wat is achter het?

Een Allergie Voor De Zon. In de meeste gevallen eczeem is een zogenaamde Zon. Het ongemak dat verbonden is met roodheid van de huid, jeuk, blaren – komen vaak pas uren na een zonnebad. Omdat de UV-A-stralen, die doordringen tot diep in het bindweefsel, is er een vertraagde Allergie-achtige reactie.

Wat kan ik doen?

Als de ziekte niet bekend is, proberen te voorkomen dat directe straling in grote mate. Belangrijk: In het acute geval, anti-allergische medicijnen en cortisone zalf (apotheek) helpen. Een andere mogelijkheid is een voorbereidende lichttherapie de huid arts. Een paar weken voor de zomer of een Südreise de arts in de medische UV begint te bestraling met licht. Afhankelijk van het type van de huid veel sessies nodig zullen zijn. De zelfbescherming van de huid wordt gestimuleerd en je wennen aan de stralen van de zon. De verzekeraar neemt de kosten in bepaalde gevallen. Mensen moeten zoeken in een te zonnen preventief op een hoge beschermingsfactor (minimaal 30).

Jeukende Galbulten

Nesselsucht

Jeukende galbulten zijn kenmerkend voor de kasten – een allergische reactie van de huid, vaak in de zomer treedt op

Wat is achter het?

Als netelroos, is een allergische reactie van de huid die voorkomt in de zomer, vaak manifesteert zich. Doordat de zon en de hitte kan het bevorderen van een intolerantie voor voedsel, medicatie, of textiel materiaal aan het licht.

Wat kan ik doen?

Allergische reacties behoren in de handen van een dokter. Hij zal proberen om door een Allergie-test te maken op een trigger. Sommige onverenigbaarheden, die kan leiden tot huidproblemen, kan nu ook met speciale preparaten voor de behandeling.

Zeer droge, ruwe, deels schrale huid

Wat is achter het?

UV-straling, zee-en chloor water kunnen verzwakken de beschermende barrière van de huid en de talgproductie te remmen. Vervolgens het gaat om kleine scheurtjes, bacteriën kan leiden tot infiltratie en ontsteking.

Wat kan ik doen?

Ideaal weer vette zalven die einde met glycerol, ureum, of teunisbloem olie. Ook bad producten voorzien de huid van vocht. Al vormden een kleine, open scheuren, behandelde arts met anti-inflammatoire crèmes en zalven.

Ernstige jeuk, witte of rode, ronde, schilferige roodheid

Wat is achter het?

Kan een huid schimmel die zich ontwikkelt in warme en vochtige klimaten en na zware zweten. Indien onbehandeld, kan de infectie zich verspreiden over het hele lichaam.

Wat kan ik doen?

De arts maakt een diagnose en voorschrijven van een schimmeldodende zalf (crème), die ten minste gemasseerd voor drie weken in de huid.

Rood-blauwe Aderen op de neus en wangen

Wat is achter het?

UV-licht en warmte bevorderen de voorgrond, die is meestal genetisch: een onschadelijk, maar storend Couperose. Het is een gevolg van een zwak bindweefsel.

Wat kan ik doen?

Niet blootstellen zo veel mogelijk in de brandende zon en laat de huid te ademen. Je moet ook voorkomen dat vet crèmes bevatten minerale oliën en siliconen. Beter crèmes en serums met paardestaart of de paardenkastanje.

Branden, met vocht gevulde blaasjes

Herpes an der Lippe

Herpes Van de virale ziekte die het meest worden getroffen lip en de neus. Trigger Stress en verkoudheid zijn, naast te veel zon

Wat is achter het?

Waarschijnlijk Herpes Virus sluimerend aanwezig in bijna ieder van ons en kan worden geactiveerd door de zon, Stress of een verkoudheid. Dit is meestal van invloed op de lippen of de neus.

Wat kan ik doen?

Een zalf met een Antivirale medicijnen (recept, apotheek) voor het verlichten van het ongemak en de verspreiding van de infectie in een vroeg stadium.

Knopen, vlekken, scherp begrensde roodheid

Wat is achter het?

Dit kan een melanoom, of de huid kanker. In tegenstelling tot de zwarte, meer agressieve vorm van huidkanker, hij heeft in eerdere detectie bijna 100 procent kans op genezing.

Wat kan ik doen?

Uw huid arts zal beslissen of de kleine zweren afgeschraapt, chirurgisch of door de Laser worden verwijderd. In de vroege fase kunt u nog met een speciale drug patch te behandelen.

Geef een reactie