Puistjes: symptomen die bijna iedereen kent

Puistjes worden uitgedrukt, afhankelijk van de mate en Vorm, met de typische symptomen. Een veel voorkomend Symptoom van een dreigende verschijning van puistjes genoemd comedonen, niet-inflammatoire accumulatie van Geile cellen en talg in de poriën van de huid.

Mee-eters zijn een voorloper van puistjes

De arts maakt een onderscheid tussen open en gesloten mee-eters. Gesloten mee-eters zijn dieper in de huid. Ze kunnen vaak worden alleen herkend als een lichte huid enquête, soms kan je alleen voelen. Open mee-eters vormen direct onder de oppervlakte van de huid. Ze worden geïdentificeerd door de donkere vlekken in de poriën en vind jezelf terug op de bijzonder uitgesproken op de neus. De donkere kleur van de talg-en Geile cellen op de huid pigment Melanine, de kleuren die het contact met de zuurstof in de lucht donker. Of het nu open of gesloten mee-eters: Voor zowel de Touch of Druk op de mee-eter kan een puistje.

Puistjes zijn de zichtbare uitdrukking van de huid ontsteking

De werkelijke puistje wordt gekenmerkt door symptomen zoals een rode kleuren, een lichte huid enquête en, in voorkomend geval, door de vorming van een met pus gevulde Ballon. Puistjes zijn de zichtbare uitdrukking van de ontsteking die in de talg en hoorncellen en verstopte huid poriën. Binnen de huid, vooral talgklieren en haarzakjes worden aangetast door de ontsteking. Het is ontwikkeld door de kolonisatie met bepaalde bacteriën, zoals Propionibacterium acnes. De incidentie van puistjes, het gaat in de context van de acne.

Verhoogde puistje vorming kunnen een Symptoom zijn van acne

De gewone acne, ook wel bekend als Acne vulgaris, die gepaard gaat met symptomen zoals een verhoogde puistje vorming en de bijbehorende vormgeving van mee-eters en een grote, rode knobbeltjes. Puistjes en mee-eters voorkomen in aanvulling, vooral in het gezicht, de schouders en het bovenste gedeelte van de rug en zelfs op het decolleté, dus het is zeer waarschijnlijk een gewone acne. In het bijzonder, tieners en jonge volwassenen zijn er door getroffen, dat is waarom het wordt in de volksmond aangeduid als Puberteit of adolescentieacne.

Ook een vette huid is een puistje is een Symptoom, zo kan het verhogen van de verschijning van puistjes. Een vette huid is glimmend, omdat de huid om de talg productie is aanzienlijk toegenomen. De neiging tot vette huid is genetisch gepredisponeerd, waarbij de huid type kan verschillen, afhankelijk van de leeftijd, gezondheidstoestand en het Seizoen van het jaar.

Geef een reactie