Problemen met potentie? Dus veel Seks maakt ons blij

Ein Paar hat Sex
Een keer per week Seks is niet zoals de meeste mensen gelukkig maakt, toont een recente canadese studie, canadese psychologen op de vraag hoe veel Sex mensen in samenwerking maakt tevreden. Het antwoord: één Keer per week voldoende is voor een gelukkig leven. Maar ook in het geval van een probleem met de stroomvoorziening helpt?

Meer Seks maakt ons gelukkiger, maar slechts tot een bepaald punt – een recent onderzoek door wetenschappers aan de Universiteit van Toronto Mississauga. Om dit te doen, ze geëvalueerd met in totaal drie enquêtes. Kan voorkomen genoeg Seks in de week-problemen met de voeding?

Ten eerste, ze vroegen meer dan 20.000 Amerikanen tussen de leeftijden van 18 en 89-jarige leeftijd, hun geslacht en hun Algemene tevredenheid. Uit het onderzoek blijkt dat de frequentie van geslachtsgemeenschap was alleen voor mensen in een partnerschap voor de tevredenheid.

Voorkomt een keer per week Seks te hebben potentie problemen?

Volgende de onderzoekers voerden een Online-enquête met ongeveer 300 deelnemers, die woonden in een relatie. Het bleek Met één keer per week Seks is de meerderheid van de respondenten tevreden waren en geen potentie had dergelijke problemen. Ze hadden Seks minder vaak, verminderde tevredenheid, maar meer seksuele contacten die zij niet stijgen. In dit deel van het onderzoek werd bevraagd in aanvulling, het inkomen van de deelnemers. Het toonde: een Beetje Seks (minder dan één keer per week) tot meer ontevredenheid als een beetje geld.

In het derde deel van de studie, de onderzoekers beoordeeld op gegevens uit de Nationale Enquête van Gezinnen en Huishoudens, in de AMERIKAANSE echtparen werden geïnterviewd. Deze analyse liet zien: Meer Seks maakt je gelukkiger, maar slechts tot een frequentie van eenmaal per week, na dat, hij maakt niet tevreden maar ook niet ontevreden. Of dit tegen een potentie probleem echt helpt om één keer per week Seks, willen onderzoeken, de onderzoekers het volgende.

Seks niet alleen maakt je blij, hij is ook zeer gezond – waarom dit zo is, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 19. In November

Geef een reactie