Problemen met de hoofdhuid? Expert tips voor roos, hoofd jeuk & co.

Anti-Schuppen-Shampoo nicht schädlich
Anti-roos Shampoo is meestal niet schadelijk. Het zou duidelijk moeten zijn, maar na vier weken nog geen effect heeft, is het raadzaam om een arts te gehenWas helpen tegen de gebruikelijke problemen met de hoofdhuid, zoals hoofd jeuk, schilfering en Verbranding? Onze experts antwoord op veelgestelde vragen en geven tips over wat te zoeken in de keuze van de Shampoo en wanneer zie je een huid arts moet raadplegen.

Geen probleem. 1: Wat helpt tegen zware roos, zonder het hoofd pak de huid banden?

Ik heb van mijn huisarts voor een Shampoo voor mijn roos, de brandt, echter ongemakkelijk op het hoofd. Heb je een ander idee?

Expert tip van Dr. med. Michael Prang:

Het is niet ongewoon dat een Anti-roos agent bereidt dergelijke problemen. Probeer als Alternatief, tea tree, of mountain pine-producten (apotheek). Ook, je zou kunnen doen zonder een tijdje op snoep. De suiker in het bevordert het klimaat voor huid-schimmels, die vervolgens kunnen leiden tot roos. En tot slot: Vermijd Stress op de hoofdhuid door heet föhnen.

Probleem 2: een Permanente hoofd jeuk – niets helpt

Al jaren heb ik last van jeuk onder het Hoofd. Verschillende Shampoos heb ik geprobeerd, maar niets heeft geholpen om te stoppen met het hoofd jeuk. Je hebt een Raad?

Expert tip van Dr. med. Michael Prang:

Er is een jeukende hoofdhuid aandoeningen, die kunnen niet met Shampoo, maar alleen medicijnen genezen. Mijn duidelijke aanbeveling is daarom dat u contact opneemt met een huid arts. Een Allergie of een schimmelziekte vast jeuk achter het Hoofd, de behandeling is ook sneller. Te krijgen tot uw afspraak met de dokter hier zijn een aantal Algemene tips die kunnen helpen om een gezonde hoofdhuid en het hoofd jeuk voorkomen: Massage dit dagelijks voor ten minste een Minuut. Bevordering van de bloedcirculatie en het verwijderen van lichte roos. Zorg ervoor dat uw dieet, voldoende Calcium (zoals melk en kaas), zink (vis, zonnebloempitten) en Biotine (pinda ‘ s, tomaten). Om uw haar wat het nodig heeft aan voedingsstoffen. Vermijd te warme douches. Vooral uw hoofdhuid kan niet omgaan met zo veel vochtige warmte. Uw natuurlijke zure mantel wordt aangevallen door wat kan leiden tot uitdroging.

Probleem 3: dagelijks wassen haar met Anti-roos-Shampoo schadelijk?

Ik heb last van roos kan gebruik maken van een speciale dagelijkse Anti-roos Shampoo. Is het waar dat deze Shampoos zijn schadelijk voor de gezondheid en leiden tot nog meer schuurtje?

Frau mit Kopfjucken

Er zijn jeukende hoofdhuid aandoeningen, die kunnen niet met Shampoo, maar alleen medicijnen genezen. Een Allergie of een schimmelziekte vast jeuk achter het Hoofd, de behandeling is ook sneller en met succes

Expert tip van Ursula Lüders, Stiftung Warentest:

Zo lang als je kunt verdragen uw anti-roos shampoo en het is effectief, er is geen reden om het te gebruiken op een dagelijkse basis. Op voorwaarde, natuurlijk, in de handleiding staat niets anders. Sommige mensen duurt het zo ‘ n Shampoo, zelfs in tijden zonder schubben, en als preventieve maatregel, afgewisseld met een milde normale shampoo. Als een anti-roos shampoo is niet effectief, maar na vier weken, dient u te gaan naar de huid arts. Vanwege aanhoudende overmatige roos kan verbergen aandoeningen, zoals psoriasis of eczeem.

Probleem Nr 4: schuur huid op het hoofd

Sinds enige tijd heb ik vergoten Wenkbrauwen. Ik behandel u met het gezicht in het water, maar ze komen altijd terug. Wat kan ik doen?

Expert tip van Dr. med. Michael Prang:

Je kan een psoriasis. Het is belangrijk dat uw oogleden en wenkbrauwen zijn nu vrij van infectie – vraag uw huid arts voor de juiste behandeling. Gebruik niet het gebruik van het gezicht in het water! Omdat het irriteert de huid.

De Hamburg arts, Dr. med. Michael Prang is de auteur van verschillende gezondheids-raadgever en bekend van vele TV-shows. Hier geeft hij tips voor een gezonde hoofdhuid.

Geef een reactie