Platte buik: Met deze Trucs, het werkt!

Flacher Bauch
Platte Buik? Geen Probleem! Met een paar Oefeningen en de juiste voeding in de buik zal verdwijnen tot het Bikini-seizoen – en blijkt niet aufLaut een onderzoek, 60 procent van alle vrouwen, vooral die met je buik ongelukkig. Maar dat voelt niet bikinifit, niet in paniek hoeft te raken. Met deze eenvoudige Oefeningen en voeding tips voor een platte buik is niet een onbereikbaar doel.

Platte buik: intensieve training voor thuis

Onderarm steun: Versterkt de buikspieren

Steun op je onderarmen, strek je benen terug en plaats de voeten. Houd dit gedurende 30 seconden. De korte Pauze, vervolgens twee herhalingen volgen. Buik spannen niet vergeten.

Frau macht Planking

De onderarm ondersteunen is het geheim voor een platte buik

Heup Rotatie: Strak Pagina ‘ S

Sta recht en doe je armen achter je hoofd. Til je rechter been op in een 90°hoek, draai deze naar links. Houd 30 seconden, vervolgens met de andere kant. Herhaal twee keer.

Laterale Ondersteuning: Een Smalle Taille

Vertrouwt u op uw linker voorarm en strek de onderkant van het lichaam. De rechterarm ligt gestrekt naar boven. Houd de Positie gedurende 30 seconden en schakel vervolgens de pagina. Drie Herhalingen.

De Top 5 van de sport voor een platte buik

  • HIIT Trainingen (hoog intensieve interval training)
  • Uitgevoerd met de Sprint-units
  • Bikram Yoga
  • Trampoline
  • Hula-Hoop

Hula-Hoop

Hoelahoep is een veelzijdige opleiding apparaat, dat is ideaal voor Afslanken en verstevigen van de buik -, rug en taille

Deze 4 eenvoudige tips buik vet smelten

Benen trainen

Klinkt raar, maar Het been spier is enorm. En hoe sterker hij wordt door de Training, hoe meer vet er wordt over het algemeen verbrand, ook op de buik!

Slim winkelen

Zomer masker jurken met A-lijn vorm en broek met een losse tailleband en een lichte dikke buik. Crop Tops en Hoge Taille Jeans, zet de Sixpack in de scene.

Frau lacht ausgelassen

Twee minuten van het Lachen oorzaak van de Buikspieren en het buikvet te smelten

Lachen

Mijn hond achtervolgd altijd mensen op de fiets tot ik nam hem van de fiets! Nu Serieus: twee minuten van het Lachen oorzaak van de buikspieren pijn.

Beauty Booster

Crèmes en Lotions met cafeïne of munt te bevorderen de circulatie van het bloed, een zachte borstel massage versterkt het weefsel. Amandel-Olie helpt tegen striae.

Platte buik: eet jezelf slank

Met de Sport alleen, je krijgt niet je buik plat. Een platte buik heeft ook iets te maken met de juiste voeding. Wij laten u zien welke voedingsmiddelen zijn een sexy lichaam is belangrijk en wat je nu moet doen zonder.

Klik door de galerij Platte buik: gebruik deze Trucs te laten werken en eet jezelf slank!

Ontbijt voor een platte buik

Geef een reactie