Plastic in het lichaam van schadelijke vezels vervuilen het bier

Bier ist mit Plastik verunreinigt
Wetenschappers vonden in de meeste soorten bier die schadelijk zijn voor de gezondheid van kunststof vezels. In een studie, ze waarschuwen dat op de lange termijn, kunststoffen zich ophopen in het lichaam kan een verblijf in Duitsland zijn verontreinigd is het meest verkochte bier in plastic vezels. Een recente studie van duitse wetenschappers toont. Naast bier, de gezondheid schadelijke micro-deeltjes werden ook gevonden in gebotteld water. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Bijna alle van de in Duitsland verkochte bier en water zijn vervuild met kleine plastic deeltjes. De Noord-duitse omroep NDR) onderzoek toont aan dat vooral bekend producenten van bier worden beïnvloed.

De dranken geïdentificeerd micro-plastic presenteert, volgens de betrokken wetenschappers voor mensen die een risico voor de gezondheid. Via de consumptie van besmet bier en water uit de lagers, de micro-vezels in menselijk weefsel. Het is niet een steeds groter effect, omdat het lichaam is in staat om plastic deeltjes te verminderen.

Plastic pasjes van het afvalwater in ons bier

Na afloop van het onderzoek hebben aangetoond dat verdere inlichtingen, die de plastic vezels zijn het meest waarschijnlijk, van textiel, de zogenaamde Fleece Materiaal. Daarom, kleine microscopische kleine textiel-vezels gemaakt van plastic door het Wassen van het afvalwater in het grondwater. Op deze manier, op zijn minst, de studie suggereert het ophopen van de kleinste deeltjes in de productie van bier en mineraalwater en worden doorgegeven aan de consumenten.

De gemeten plastic waarden in het bier meer bedragen dan de fles water zeer duidelijk. Met name in de studie van bekende producenten van bier, zoals Krombacher, Veltins, zijn vermeld in een en Jever. Verontreinigd water voornamelijk te vinden in de verschillende fles vullen voor discounters.

De plastic deeltjes kan fataal zijn

Ondertussen werd het bekend dat het in het laboratorium van de Technische Universiteit van Berlijn (TU Berlijn), proberen te hebben genomen van de effecten op de gezondheid van kleine plastic deeltjes op de gezondheid in meer detail. De resultaten zijn verontrustend. Volgens een Ecotoxicologists aan de TU Berlijn, dit plastic zou vormen voor deposito ’s voor de mensen, vroeg of laat, een gevaar. In dierproeven, de toegenomen verrijking met kunststof vezels had fatale gevolgen.

Hamburg, 4. Juni 2014

Geef een reactie