Pijn pacemaker, onderzoekers hacken van de signalen van het zenuwstelsel

Implantat heilt Gelenkschmerzen
De nieuw ontwikkelde implantaat mag niet worden gebruikt in de toekomst alleen voor pijnbestrijding, maar ook voor een niet-medicamenteuze behandeling van Diabetes of Astma. De zogenaamde pijn pacemaker moeten het mogelijk maken signalen van pijn aan het eind van de zenuw te manipuleren. Dus, reumatoïde Artritis kan beter behandeld worden. De praktijk Vita legt uit hoe het is met het apparaat.

Bijna een miljoen mensen zijn getroffen in Duitsland door de zogenaamde reumatoïde Artritis is een gewrichtsontsteking, hetgeen leidt tot sterke pijn en beperking van de beweging. Wetenschappers hebben nu een klein implantaat, de pijn pacemaker, ontwikkelde, die is rechtstreeks geplaatst onder de huid en de signalen van de pijn einde van zenuwen gemanipuleerd.

Pijn pacemakers voor Reumatoïde Artritis

Kortom, de disc is niet groter dan een Tien Cent en kan nog veranderen de levens van veel mensen. Als de Online editie van de Daily Mail meldt dat onderzoekers van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam voor de eerste keer getest op een kleine groep Proefpersonen de Pijn pacemakers, om de ontsteking te verminderen van reumatoïde Artritis.

De deelnemende proefpersonen al last van een zeer geavanceerde Vorm van gewrichtsontsteking dat betekende een enorme pijn en sterke beperkingen in beweging vermogen van het Getroffen.

Arthritis

De pijn pacemaker kan helpen bij veel patiënten met ernstige Artritis pijn

Een implantaat in de borst

Voor de experimentele behandeling van de deelnemers aan de studie waren de pijn pacemaker onder de huid op de borst en is geplant, waar het gebruik van de elektrische pulsen van invloed zijn op de belangrijkste zenuwen in de ontwikkeling van de Pijn. Deze pulse-behandeling resulteerde in de onderwerpen die volgens de verklaringen van de betrokken wetenschappers, de pijn sensatie was verstoord.

Als gevolg van deze wijziging in de pijn voorwaarden zenuwen signalen ziekten, zoals reumatoïde Artritis, de niveaus van hormonen en antilichamen (geproduceerd door de organen van het lichaam) hebben een positieve invloed met het oog op auto-immuunziekten, zonder het gebruik van drugs. De pijn pacemaker is actief in duur, maar zal worden geactiveerd zodra een dag door patiënten van buiten (met een magnetische schakelaar) voor drie minuten.

Elke derde kon worden genezen

In de praktijk is de behandeling eigenlijk toonde een effect. Sommige patiënten zelfs melden dat ze al zes weken na de implantatie van de prothese volledig pijn-vrij. Rekening houdend met de huidige gegevens in een studie, de onderzoekers veronderstellen dat de behandeling door de pijn pacemaker bij ongeveer 30 procent van de patiënten die lijden aan reumatoïde Artritis kunnen laten zien succes.

Als bijwerkingen van de behandeling, de onderzoekers vonden slechts drie minuten spraak verandering die optreedt tijdens het gebruik van de stroompulsen. In de toekomst, de huidige-pulse techniek moet worden toegepast op chronische ziekten, hoe te behandelen, bijvoorbeeld Astma of Obesitas, zonder het gebruik van drugs.

Geef een reactie